MOBİL PTT ARACI ARTVİN’DE HİZMETE BAŞLADI

PTT Genel Müdürlüğü tarafından "PTT Her Yerde" sloganıyla hizmete sunulan Mobilize PTT Aracı Artvin’de hizmete girdi.

TRABZON-ARTVİN 28.04.2018 09:47:04 36 0
MOBİL PTT ARACI ARTVİN’DE HİZMETE BAŞLADI

Hayati Akbaş

ARTVİN-PTT Genel Müdürlüğü tarafından 'PTT Her Yerde' sloganıyla hizmete sunulan Mobilize PTT Aracı Artvin’de hizmete girdi.

Artvin Valiliği önünde düzenlenen PTT Mobilize Aracının hizmete alınması töreninde konuşan Vali Ömer Doğanay, PTT’nin hızla ilerleyen teknolojik gelişmeler ve değişken ihtiyaçlar konusunda hizmet kalitesini sürekli yükselterek çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

PTT mobil araçların vatandaşa hizmeti yerinde sunma anlayışı doğrultusunda faaliyete geçirildiğini belirten Doğanay, “PTT, her geçen gün arttırdığı verimlilik sayesinde dikkatleri üzerine çekmeye ve halkımızın teveccühüne mazhar olmaya devam etmektedir.” diye konuştu.

PTT mobil hizmet aracının özellikle kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracağını belirten Doğanay, “ PTT, son yıllarda yaptığı verimli ve teknolojik çalışmalarıyla vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırıyor. PTT, vatandaşımızın huzur, mutluluk ve refahını artırmaya yönelik hizmetlerini her geçen gün geliştirip çeşitlendirmeye devam ediyor. PTT mobil araçları da bu çerçevede hayata geçirilen hizmetlerimiz arasında yer almaktadır' diye konuştu.

Mobilize PTT Aracı tanıtımın sırasında açıklama yapan PTT Artvin Başmüdürü Gönül Kocaman, bu araç ile iş yerlerinin olmadığı acil ihtiyaç duyulan yerlerde Artvin halkının hizmetine sunulacağını söyledi.

Kocaman, 'PTT Her Yerde' sloganından hareketle PTT’nin hizmetlerini vatandaşın ayağına götürmek amacıyla Genel Müdürlüğümüzün stratejisi doğrultusunda Başmüdürlüğümüze tahsis edilen mobilize aracımız Artvin’de bugün hizmete girmiştir. Bu araçta her türlü PTT işlemleri gerçekleştirilecektir. Başta ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mobil PTT aracında merkez ve şubelerde gerçekleştirilen tüm işlemler olan havale, çek işlemleri, posta, kargo, kredi kartı tahsilatı, anlaşmalı kurumlara ait elektrik ve su tahsilatları ve HGS işlemleri yapılacak.

-Öğrencilerden ailelerine mektup

Bu arada bir grup ortaöğretim öğrencisi ailelerine yazdıkları mektupları mobil hizmet aracından gönderdi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Doğanay, mektup yazma alışkanlığından dolayı öğrencileri tebrik ederek, derslerinde başarılar diledi.

Mobilize PTT Aracı hafta içi her gün 08.30 ila 17.30 saatleri arasında hizmet verecek. Bayram ve resmi tatillerde ise kapalı olacak.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı