MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ÜLKEMİ TANIYORUM ETKİNLİĞİ

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ÜLKEMİ TANIYORUM ETKİNLİĞİ

TRABZON-ARTVİN 27.04.2019 15:02:27 52 0
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ÜLKEMİ TANIYORUM ETKİNLİĞİ

Hayati Akbaş

HOPA- Hopa Yunus Emre Anaokulu öğrencileri yeni yapılan Belediye ve Hükümet Konağı binasının önünde “Ülkemi Tanıyorum” etkinliği düzenledi. Yoğun ilgi gören etkinliğe Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, , İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın Kurum Müdürleri, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Hopa Halkı katıldı. Kaymakam Canpolat çeşitli projelerin ve yöresel yiyeceklerin sunulduğu etkinlikte stantları gezerek öğrencilerle sohbet edip projeler hakkında bilgi aldı.

Hopa Yunus Emre Ana okulu Müdürü Reyhan Demir etkinlikle ilgili verdiği bilgide “Çocuklarımızın sadece yaşadığımız bölgeyi değil, ülkemizin her köşesinin değerlerini kavrayarak öğrenmelerine destek vermek amacıyla ile; bir yıl boyunca ülkemizin yedi bölgesinden, çocuklarımızın seçtikleri illeri araştırıp, tarihi yerlerimizi, kültürel miraslarımızı öğrenmeleri amacı ile 'Ülkemi Tanıyorum “proje sunumumuzu gerçekleştirdik” dedi..

Kaymakam Canpolat çeşitli projelerin ve yöresel yiyeceklerin sunulduğu etkinlikte stantları gezerek öğrencilerle sohbet edip projeler hakkında bilgi aldı.


 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI