MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI VE HEGEM ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI VE HEGEM ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

TRABZON-ARTVİN 11.10.2019 13:12:42 43 0
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI VE HEGEM ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) ile Şiddetle Mücadele Vakfı(HEGEM) arasında 'Şiddetle Sivil Mücadele' bağlamında işbirliği protokolü imzalandı.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül ile Şiddetle Mücadele Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Adem Solak’ın imzasıyla gerçekleşen protokol ile birlikte ülkemizin son dönemde yarayan kanası haline gelen şiddetle mücadele noktasında sivil bir mücadele başlatmak ve toplumu bu noktada duyarlı hale getirmek olarak belirlendi.

MEB ile HEGEM arasında imzalanan protokolün önemine değinen Sivil Mücadele Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Adem Solak; “Şiddet ile Sivil mücadeleyi ülke düzeyinde bir seferberliğe dönüştürmek zorundayız. Ateş düştüğü yeri değil, artık hepimizi yakar hale geldi” açıklamasında bulundu.

Sivil Mücadele Vakfı Basın ve Halkla İlişkiler Akademisi Müdürü Ahmet Külekçi’de şiddetle mücadele de eğitim çok değerli olduğunu belirterek; “Hepimizin önce kendisini sevmesini barışık içinde yaşamasını öğrenmemiz gerek. Sevgi-saygı ve hoşgörünün hakim olduğu yerde şiddet barınamaz. Çocukluktan başlayarak bunu hayatımızın temel bir ilkesi haline getirmeliyiz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI