MİLLETVEKİLİ BALTA YENİ YUSUFELİ VİYADÜK İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Ak Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta ve beraberindeki heyet Yusufeli Barajı ve Hes inşaatı nedeniyle ilçe merkezinden geçecek olan viyadük inşaatında incelemelerde bulundu.

TRABZON-ARTVİN 13.07.2020 14:56:30 92 0
MİLLETVEKİLİ BALTA YENİ YUSUFELİ VİYADÜK İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Yusufeli Viyadüğü inşaatını yürüten yüklenici firma proje Müdürü Kayserşah Erdem’den bilgi alan heyet, çalışmalar esnasında çevreye en az rahatsız edecek uygulamalarla projenin yürütülmesini ve gerekli titizliğin gösterilmesini istediler.

Toplam uzunluğu 690 metre olan viyadük inşaatı yeni yerleşim yeri için hayati bir öneme sahip olduğunu dile getiren Milletvekili Balta,” Yeni yerleşim yerindeki çalışmalarımız devam ediyor. Sürecin yavaş yavaş sonuna yaklaşıyoruz. Viyadük inşaatı nedeniyle ilçe merkezinin uğrayacağı zararı minimum seviyeye indirmek için yüklenici firma ile sürekli diyalog halindeyiz. Viyadük inşaatından etkilenen ev sahipleri ve dükkân sahipleri için en ideal çözümleri üretmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın hassasiyetlerini en iyi şekilde anlayacak ve çözecek olan bizleriz.” dedi.

Yusufeli Viyadüğü; 150 metre yükseklikte, 690 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğinde yapılacak olup yapım süresi takriben 600 gün sürecek. Yusufeli yeni yerleşim yeri inşaatlarıyla eş zamanlı olarak bitirilip taşınma gerçekleştirilecektir. İnceleme gezisine, Ak Parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta, Ak Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı, Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, Artvin İl Genel Meclis Başkanı Furkan Çakmak ve beraberindeki heyet katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI