Mesaj İle Veda Etti

Mesaj İle Veda Etti

TRABZON-ARTVİN 21.08.2019 14:43:57 22 0
Mesaj İle Veda Etti

Hayati Akbaş

ARDANUÇ-Ardanuç Kaymakamı M. Furkan Sancakturar, son mülki idare kararnamesi ile Ardanuç Kaymakamlığı’ndan ayrılacak olması nedeniyle Ardanuç halkına yayınladığı mesaj ile veda etti.

Kaymakam Sancaktutar veda mesajında; “ Kıymetli Ardanuçlu Hemşerilerim, 18.09.2017 tarihinde başladığım Ardanuç Kaymakamlığı görevimden, 8 Ağustos 2019 tarihinde yayımlanan 2019/268 sayılı Kaymakamlar Kararnamesi ile Bitlis’in Güroymak ilçesine atanmam nedeniyle 20 Ağustos 2019 tarihinde ayrılıyorum.

Görev yaptığımız 2 yıllık süre zarfında vatandaşlarımızın kamu hizmetine etkin, verimli ve hızlı ulaşabilmesi temel amacımızdı. Bu noktada tüm paydaşlarımızla ortak hareket ederek çalışmalarımızı planladık ve uyguladık. Devletimizin bütün imkânlarını kullanarak kamu hizmetlerinin sunulmasında devletimiz ve hemşerilerimiz arasında köprü olmaya ve ilçemizin en ücra köşelerine ulaşarak devletimizin sıcak yüzünü göstermeye çalıştık.

Ardanuç turizm ve hayvancılık alanında ilerleyen yıllarda kendinden daha fazla söz ettireceğine inanıyorum. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda bir miktar katkımız olduysa kendimizi mutlu hissederiz.

Çok hızlı geçen bu süre zarfında şehit ailelerimiz, gazilerimiz, engelli, yaşlı ve dezavantajlı kardeşlerimiz en büyük manevi destekçimiz olmuştur. Bizler de zamanımızın önemli bir bölümü birlikte geçirmeye gayret gösterdik.

Göreve başladığımız ilk günden bugüne kadar beni ve ailemi en sıcak bir şekilde karşılayan Ardanuçlu hemşerilerime teşekkür ediyorum ve hakkınızı helal etmenizi diliyorum.

Son olarak görev süremiz içerisinde bizlere her türlü desteği sağlayarak ilçemizdeki çalışmaları destekleyen Sayın Valilerimize, Sayın Milletvekillerimize, siyasi partilerimizin temsilcilerine, STK temsilcilerine, Ardanuç Esnafımıza ve mesai arkadaşlarıma çok teşekkür eder, saygı ve selamlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI