MARDİN, TRABZONSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN AÇIKLAMA

MARDİN, TRABZONSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN AÇIKLAMA

TRABZON-ARTVİN 7.09.2018 13:15:29 26 0
MARDİN, TRABZONSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN AÇIKLAMA

SENEYE BİZDE PEHLİVANLARIMIZI GETİRECEĞİZ!

Yusufeli Karakucak Güreşlerini İzlemek İçin Mardin’den Geldiler

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Artvin ili Yusufeli ilçesinde gerçekleşen geleneksel karakucak güreşlerini izlemek için Mardin’den gelen Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın ve yönetim kurulu üyeleri festivalin coşkusuna hayran kaldıklarını belirterek seneye bizlerde güreşçilerimizle burada olmak istiyoruz dedi.

Er Meydanına Renk Katacağız

Karakucak güreşlerine Güneydoğu’da çok fazla ilgi olmamasına rağmen güreş sporunun bölge halkı tarafından sevildiğini dikkat çeken Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın şunları söyledi: “Bu anlamlı organizasyonunda emeği geçen başta Yusufeli kaymakamı ve belediye başkanını tebrik ediyoruz. Seneye bizde güreşçilerimizle katılım yaparak festivale renk katacağız”

Kardeşliğimiz Pekişiyor

Yusufeli ilçesinin çok güzel olduğunu fakat baraj olacak olmasından dolayı da üzüldüklerini belirten Başkan Aydın; “Burada çok farklı bir kültüre tanık olduk. Turizm açısından her türlü avantaj var. Bizleri burada ağırlayan değerli Ahmet Külekçi başkanımıza da teşekkür ediyorum. Güneydoğu ile Karadeniz Bölgesi arasındaki kardeşlik bağlarını güçlendirmek için birlikte güzel işler yapıyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI