Lojistik tartışmasına CHP de katıldı.

Ovit Merkezli Lojistik bölgenin Rize ye yapılacak olması komşu da tepkilere neden oldu.

TRABZON-ARTVİN 17.10.2013 21:19:19 15 0
Lojistik tartışmasına CHP de katıldı.



Lojistik bölgenin Ovit merkezli Rize'ye yapılacak olması Trabzon camiasının tepkilerine neden oldu.Olmaya da devam ediyor.Rize bugüne kadar bu konuda tepki vermedi.Trabzon'un bu denli tepki vermesine ise anlam vermek mümkün değil.Tüm BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİ Trabzon'da, HAVAALANI Trazbzon'da, Rize bunların komşu ilçede bulunmasına tepki vermezken, bir anda Lojistik Merkezin Rize de yapılmasına çıkarılan tepkilere ise hala tepki vermedi.Vermiyor da.... 


CHP, partililerle Trabzon il binasında bayramlaştı.Törende konuşan CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Çamburnu beldesine yapılması planlanan ve Rize’ye yapılması için anlaşılan lojistik merkez için AK Parti Hükümetine ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a yüklendi. Canalioğlu, '2009 yerel seçimlerinde tersane projesi ile ‘ilk etapta 5 bin, ileriki aşamalarda 15 bin kişiye iş vereceğiz’ dediler. Geldiğimiz noktada bu projeden vazgeçildi ve Çamburnu lojistik merkez projesine döndürüldü.

Fakat tarihi İpekyolu’nun merkezi olan Trabzon yerine Ovit merkezli bir güzergah yapmaya çalışıyorlar. Başbakan’ın ve bakanın Rizeli olması Trabzonlu bakanımızı diz çöktürmüştür. Sayın bakanın bir an önce ağırlığını koyup lojistik merkezle ilgili açıklama yapması gerekmektedir' dedi. Trabzon Belediyesini de hedef alan Canalioğlu, 'Güney Çevre Yolu dediler, unuttular. Tren yolu dediler, unuttular. Akyazı dediler, unuttular. ‘Trabzon insanını, ‘iş vereceğiz’ diye uyuttular. Ama bu sefer Trabzon insanı bu yalanlara kanmayacak ve sandıkta gerekli cevabı verecektir' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI