LİSE ÖĞRENCİSİ ÖRNEK BİR DAVRANIŞA İMZA ATTI

Sıla Küçükaltun Milli Piyango biletine isabet eden parasını Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine destekte bulunmak için bağışladı.

TRABZON-ARTVİN 19.01.2021 16:21:11 40 0
LİSE ÖĞRENCİSİ ÖRNEK BİR DAVRANIŞA İMZA ATTI

Hayati Akbaş

ŞAVŞAT-Sıla Küçükaltun Milli Piyango biletine isabet eden parasını Belediyenin Sokak hayvanları bakımı için açmış olduğu hesaba yatırarak dekontunu Belediye Başkanı Nihat Acar’ı makamında ziyaret ederek teslim etti.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Nihat Acar, Sıla Küçükaltun’u duyarlı davranışından dolayı tebrik etti ve sokak hayvanları konusunda gösterdiği duyarlılıktan dolayı duygulandığını söyledi. Yardımın kendisi için anlamının büyük olduğunu ifade eden Nihat Acar; Sıla’nın gösterdiği duyarlılık ve attığı adım takdire şayan. Bu davranış benim için oldukça büyük ve anlamlı. Bizim can dostlarımıza yönelik çalışmalarımıza kocaman yüreği ile destek olmaya çalışan evladımızın bu davranışının tüm insanlara örnek olmasını temenni ediyorum' dedi.

Ziyaret sırasında Sıla Küçükaltun: Sokak hayvanları için yaptığı yardımdan dolayı mutlu olduğunu, okul arkadaşlarıyla beraber sokak hayvanlarının bakımlarını desteklemek üzere yeni çalışmalar yürüteceklerini belirterek, Başkan Acar’dan sokak hayvanlarının kışın soğuktan, yazın ise sıcaktan korunmaları konusunda çalışmaların sürdürülmesini istedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI