'Lezzetin Ustaları' programının iki bölümünün çekimleri yapıldı

'Lezzetin Ustaları' programının iki bölümünün çekimleri yapıldı

TRABZON-ARTVİN 2.11.2018 10:04:24 48 0

Her bölümün de farklı bir şehri, farklı bir ustayı ve lezzetini ekranlara taşıyan, (Digitürk) BEIN GURME kanalı; 'Lezzetin Ustaları' programının iki bölümünün çekimleri de Yusufeli'nde yapıldı.

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Her bölümün de farklı bir şehri, farklı bir ustayı ve lezzetini ekranlara taşıyan, (Digitürk) BEIN GURME kanalı; 'Lezzetin Ustaları' programının iki bölümünün çekimleri de Yusufeli'nde yapıldı.

Yusufeli döneri ve Adem usta ile Yusufeli de alabalık ve Halil-Nilgün ustaların konu edildiği çekimlerin ardından hazırlanacak 15 dakikalık programlar; farklı zamanlarda ayrı iki bölüm olarak Beın Gurme kanalında yayımlanacak.

Program çekimleri için Yusufeli'ne gelen, yapımcı-yönetmen Fuat şahin; Yusufeli dönerinin ve alabalığının anlatıldığından da daha lezzetli olduğunu ve buraya gelip bu lezzetleri ve ustalarını ekrana taşıyacak olmaktan çok memnun kaldığını ifade etti.

Çekimleri tamamlanıp kurgu aşamasına geçilen programlar, farklı zamanlarda iki ayrı bölüm olarak yayımlanacak olup; yayın gün ve saati hakkında bilgi verilecektir..


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI