KUT’ÜL AMARE ZAFERİ’NİN 102. YIL DÖNÜMÜ DÜZENLENEN PROGRAMLA KUTLANDI.

Kut’ul Amare Zaferi’nin 102. yıl dönümü Kazım Karabekir Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen törenle kutlandı.

TRABZON-ARTVİN 5.05.2018 18:15:25 31 0
KUT’ÜL AMARE ZAFERİ’NİN 102. YIL DÖNÜMÜ DÜZENLENEN PROGRAMLA KUTLANDI.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Kut’ul Amare Zaferi’nin 102. yıl dönümü Kazım Karabekir Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen törenle kutlandı. Artvin Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin katkılarıyla düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, Artvin Çoruh Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Cihan Kara, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler yer aldı.

1.Dünya Savaşında Irak Cephesinde kazanılan zaferin 102. Yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmalarının ardından kısa slayt gösterisi izlendi.

Artvin Çoruh Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Cihan Kara Küt’ül Amare Zaferi ve bu zaferi kazandıran Halil Paşa hakkında açıklayıcı bilgiler verdi.

Kut’ül Amare Zaferi ve şehitleri anma programı Artvin Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin müzik grubu ve “Çöle Yazılan Zafer” adlı oratorya sunumu ile sona erdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci ecdadımızın kutlu zaferini ve şehitlerimizi yâd ederek programa katkı sunan AÇÜ Eğitim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Cihan Kara’ya çiçek takdiminde bulundu


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI