KURDOĞLU SAĞLIK GÖREVLİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu ziyaret ederek sağlık görevlileriyle bir araya geldi.

TRABZON-ARTVİN 22.09.2021 11:52:33 45 0
KURDOĞLU SAĞLIK GÖREVLİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu ziyaret ederek sağlık görevlileriyle bir araya geldi.

Toplum Sağlığı Merkezi’nin yeni binasında hizmet vermeye başlaması nedeni ile gerçekleştirilen ziyarette Başkan Kurdoğlu, Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi Dr. Kevser Osmanoğlu ve diğer personelle bir araya gelerek yeni binanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Kurdoğlu ilçede faaliyet gösteren Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ziyaretlerinde görevlilerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Son günlerde ilçede meydana gelen kovid-19 vaka artışları nedeni ile sağlık görevlilerinin yükünün biraz daha arttığını belirten başkan Kurdoğlu, bu zor günlerde yaptıkları fedakar çalışmalardan dolayı tüm sağlık personeline teşekkürlerini ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı