Koyuncu'nun Mezarı Başında Bir Vali

2005 yılında hayatını kaybeden sanatçı Kazım Koyuncu’nun Yeşilköy’deki anıt mezarını ziyaret ederek dua okudu.

TRABZON-ARTVİN 16.10.2013 09:58:58 18 0
Koyuncu


Vali Cirit, anıt mezarının başında Koyuncu'nun annesi Nesibe Koyuncu’nun elini öperek babası Cavit Koyuncu’ya başsağlığı dileklerini iletti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren anne, bugüne kadar binlerce kişinin oğlunun mezarını ziyarete geldiğini ancak ilk kez bir Vali’nin ziyaret ettiğini ifade etti. Vali Cirit’in ziyaretinin kendilerini çok duygulandırdığını belirten anne  Koyuncu, Valiye sarılarak hem teşekkür etti hem de evinde çay içmeye davet etti. Köy mezarlığını da ziyaret eden Vali Cirit, burada bulunan köylülerle bir süre sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Köy Muhtarı Coşkun Bekar geçen yıl köylerinde yaşanan sel ve heyelandan dolayı köy yolu ile köprünün zarar gördüğünü belirterek, Vali Cirit’ten söz konusu işlerin bir an önce yapılması konusunda yardım talebinde bulundu.

Mezar mermerinde merhumun ölüm tarihinin niçin yazılmadığı sorusuna, ailenin şaşkınlığı yansırken, köylüler ve sevenleri, Kazim Koyuncu’nun ölmediğini o hep kalplerde yaşadığı için ölüm tarihinin konulmadığı ifade ettiler. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI