KORONAVİRÜSE KARŞI ‘EVİNİZE SAĞLIK’ KAMPANYASI CAN SUYU OLUYOR

Muhtaçların imdadına yaptığı yardımlar ile yetişen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, “Evinize Sağlık” kampanyası ile koronavirüs nedeniyle yardıma muhtaçların ve zor durumda kalan ailelerin evlerine sağlık götürmeye dev

TRABZON-ARTVİN 16.05.2020 17:42:36 18 0
KORONAVİRÜSE KARŞI ‘EVİNİZE SAĞLIK’ KAMPANYASI CAN SUYU OLUYOR

Hayati Akbaş

ARTVİN-Muhtaçların imdadına yaptığı yardımlar ile yetişen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, “Evinize Sağlık” kampanyası ile koronavirüs nedeniyle yardıma muhtaçların ve zor durumda kalan ailelerin evlerine sağlık götürmeye devam ediyor.

Olağan ve olağanüstü zamanlarda yurt içi ve yurt dışındaki muhtaçlara maddi ve manevi yardımda bulunan, insan hak ve özgürlüklerinin ihlal edilmesinin önlenmesi ile hak ve özgürlüklerin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi yönünde de çalışmalar yapan Cansuyu, yeni yardım projesi ile mağdur ve muhtaçlara yardım elini uzatıyor.

Bir süredir dünya gündemini meşgul eden ve ülkemizde de ciddi şekilde etkileri hissedilen koronavirüs vakalarına karşı başlattığı yardım projesi ile salgından etkilenen ailelere yardım elini uzatan dernek, özveriyle yardım çalışmalarını gerçekleştirerek 81 ilde kumanya ve çocuklar için oyuncak destekleri ile “Evinize Sağlık” çalışmasını devam ettiriyor.

Koronavirüs nedeniyle temel ihtiyaçlarını karşılayamayan başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere birçok kentte, “Evinize Sağlık” kampanyası ile muhtaçların ihtiyaçları gideriliyor. Sıkı tedbir ve yasaklar dolayısıyla evinden dışarı çıkmayan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılaması proje kapsamında mümkün hale geliyor. Koronavirüs sürecinde hem mağdurların yakından takip edilmesi hem de yardım faaliyetlerinin koordineli yürütmek için oluşturulan ekipler ile proje sistemli bir şekilde yürütülüyor. Salgının etkili olduğu büyükşehirler ve diğer bazı kentlerde sahada bulunan yardım ekipleri temel ihtiyaçları muhtaç kimselere ulaştırmayı sürdürüyor. Bu süreçte işsiz kalan, evini geçindiremeyen duruma gelen vatandaşlar da “Evinize Sağlık” kampanyasıyla temel gıda maddelerini içeren yardım paketlerine kavuşuyor.

“Evinize Sağlık” kampanyası hakkında daha fazla bilgiye cansuyu.org.tr adresi ile Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabilir.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı