KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Valilik bünyesinde otogarda oluşturulan seyahat izin kurulu bürosu, jandarma kontrol noktası ile şehirci dolmuş kooperatifinde incelemelerde bulundu.

TRABZON-ARTVİN 3.04.2020 16:35:49 25 0
KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Valisi Yılmaz Doruk, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Valilik bünyesinde otogarda oluşturulan seyahat izin kurulu bürosu, jandarma kontrol noktası ile şehirci dolmuş kooperatifinde incelemelerde bulundu.

Vali Doruk beraberindeki İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bahtiyar Yılmaz ile birlikte ilk olarak Artvin Şehirlerarası Otobüs Terminalinde geçtiğimiz günlerde Valilik bünyesinde faaliyete geçirilen seyahat izin kurulu bürosunu ziyaret etti.

Vali Doruk, Seyahat İzin Kurulunun iş ve işlemleri hakkında bilgi aldı.

Artvin-Yusufeli karayolu güzergâhında İl Jandarma Komutanlığınca oluşturulan Jandarma Yol Kontrol Noktasını da inceleyen Vali Doruk, burada görev yapan jandarma personelinin çalışmalarını bir süre takip ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Yolculuk yapan sürücülerle de görüşen Vali Doruk, tüm vatandaşların bulundukları şehirde kalmalarının esas olduğunu belirterek, evden dışarı çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

33. Nolu Şehir içi Dolmuş Kooperatifini de ziyaret eden Vali Doruk, dolmuş sürücülerine, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında alınan kararlara uymalarını ve kesinlikle fazla yolcu almamalarını söyledi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI