KOOP-DES PROJESİ KAPSAMINDA HİBE SÖZLEŞMELERİ İMZALANDI

Ülkemizde kooperatifçiliğin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması hedefi çerçevesinde ülke kooperatifçiliğinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak kooperatiflerin desteklenmesi programı (KOOP-DES) Bakanlığımız Esnaf, Sanatkârlar

TRABZON-ARTVİN 28.11.2020 13:14:09 33 0
KOOP-DES PROJESİ KAPSAMINDA HİBE SÖZLEŞMELERİ İMZALANDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Ülkemizde kooperatifçiliğin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması hedefi çerçevesinde ülke kooperatifçiliğinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak kooperatiflerin desteklenmesi programı (KOOP-DES) Bakanlığımız Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünce hayata geçirildi.

Ticaret İl Müdürü Bilal Taş tarafından yapılan açıklamada; “Ülkemizde kooperatifçiliğin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması hedefi çerçevesinde ülke kooperatifçiliğinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak kooperatiflerin desteklenmesi programı (KOOP-DES) Bakanlığımız Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünce hayata geçirilmiştir.

Bu doğrultuda; KOOP-DES çerçevesinde ilk uygulama olarak ortaklarının çoğunluğunu kadınların oluşturduğu ve kadın emeğini değerlendirme amacı güden S.S.Savaşlılar İşletme Üretim ve Pazarlama Kooperatifi, S.S. Kılıçkaya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ve S.S. Ardanuç Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin Müdürlüğümüze sunmuş olduğu Makine ve Ekipman Alımı Projesi için hibe desteği başvurusu, İl Proje Komisyonunun yapmış olduğu inceleme ve değerlendirme sonucunda yeterli puanı alarak Bakanlığımız Merkez Komisyonu tarafından onaylanmış ve İl Müdürlüğümüzde Bakanlığımız adına İl Müdürümüz Sayın Bilal TAŞ ile S.S.Savaşlılar İşletme Üretim ve Pazarlama Kooperatifi, S.S. Kılıçkaya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ve S.S. Ardanuç Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifleri Yönetim Kurulları arasında Hibe Sözleşmesi imzalanmıştır. İlimize hayırlı olsun.” İfadelerine yer verildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı