KOLTUKLAR ÇOCUKLARIN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Halitpaşa İlkokulu öğrencilerini ağırladı.

TRABZON-ARTVİN 24.04.2021 11:35:13 28 0
KOLTUKLAR ÇOCUKLARIN

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Halitpaşa İlkokulu öğrencilerini ağırladı.

Başkanlık koltuğuna oturan İkra Boylu ve Bilal Kılıç 23 Nisan’ı çocuklara armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilere teşekkür etti. Zabıta birimine bağlanan Başkan Boylu Çoruh nehri kıyısında temizlik yapılmasını istedi. Daha sonra Belediye Başkanlık koltuğunu Bilal Kılıç devraldı.

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı programda Başkan Aytekin öğrencilere günün anısına hediye vererek eğitim hayatlarında başarılar diledi. “Çocuklar bizim geleceğimiz” diyen Başkan Aytekin “Öncelikli tüm dünya çocuklarına bu anlamlı günü hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kahraman silah arkadaşlarını rahmetle yâd ediyorum. Bugün makamımızı iki güzide yavrumuza emanet ettik. İkisine de eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Onlar için inşa ettiğimiz yeni Yusufeli’nde inşallah kendilerini güzel makamlarda görmeyi arzu ediyoruz. Bu vesileyle tüm Dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını tebrik ediyorum.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI