KIZAK YARIŞLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ARTVİN’DEN START ALIYOR

KIZAK YARIŞLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ARTVİN’DEN START ALIYOR

TRABZON-ARTVİN 24.01.2019 13:06:26 21 0
KIZAK YARIŞLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ARTVİN’DEN START ALIYOR

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Belediyesinin koordinasyonunda, Atabarı Kayak Merkezi, 600 yıllık gelenek olan Kızak yarışlarına ev sahipliği yapacak.

Artvin Belediyesi, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ve Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda, 26 Ocak Cumartesi Günü Atabarı Kayak Merkezinde 600 yıllık gelenek olan kızak yarışları “Atabarı 1. Geleneksel Kızak Yarışları” adı ile Artvin’den start alarak sezon açılışı yapılmış olacak.

Şampiyonaya erkek, kadın, minik, yıldız ve gençler kategorisinde kulüp sporcuları katılırken ferdi sporcularda yarışlara katılabilecekler.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin’in her yıl olduğu gibi 2019’unda ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yaptığını belirterek sözlerine şöyle devam etti:

Başkan Kocatepe; ” Güzide şehrimizi spor şehri yapmak adına çalışmalarımız devam ediyor ve bu kapsamda da Artvin’imiz de her yıl olduğu gibi 2019 yılında da ulusal ve uluslararası spor organizasyonları düzenliyoruz. Bu doğrultu da 26 Ocak Cumartesi günü Mersivan Atabarı Kayak Merkezimizde 600 yıllık gelenek olan Türkiye kızak yarışlarını düzenleyeceğiz. Ülkemizin çeşitli illerinden kızak sporcularının katılacağı Türkiye Şampiyonasına tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı