Kışla'dan Şavşat İçin Bir Müjde Daha

Kışla'dan Şavşat İçin Bir Müjde Daha

TRABZON-ARTVİN 1.06.2018 16:42:59 44 0
Kışla

Hayati Akbaş

ARTVİN-24 Haziran seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Milletvekili adayları Av. Erkan Balta ve Muzaffer Çorbacı Şavşat ilçesine gittiler. Şavşat ilçesindeki seçim çalışmalarına AK Parti Milletvekili Dr. İsrafil Kışla ’da destek verirken, Kışla, Şavşatlılarla yaptığı sohbetlerde hem Şavşat’a yapılan yatırımları anlattı hem de onlara Sahara Dağı Tüneli’nin müjdesini verdi.

Şavşat ilçesinde milletvekili adaylarına Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, Şavşat İlçe Başkanı Etemşah Coşkun, İl Başkan Yardımcıları Yüksel Kantar, Fatih Tahtalı, il ve ilçe yönetiminden teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şavşat’a Büyük Yatırımlar Kazandırdık

7 yıllık görev süresi içinde Şavşat ilçesine yapılan yatırımları tek tek anlatan Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, yatırımların bundan sonra da devam edeceğini vurgulayarak , 'Şavşat ilçemize birçok eseri kazandırdık, kalıcı eserler kazandırdık. Çevre yolundan kapalı spor salonuna kadar, kaymakamlık binasından öğretmen evine, Şavşat Anadolu Lisesi’nden Şavşat İmam Hatip Okulu’na, anaokulundan okulların kapalı spor salonlarına, meslek yüksekokulunun açılmasından Şavşat evine kadar. Valilik konuk evidir derken ilçemize birçok eseri kazandırmış bulunmaktayız. Hükümetimize, Bakanlarımıza ve Cumhurbaşkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Milletvekili Kışla, Sahara Tüneli’nin de yapılacağını bir kez daha belirtirken tünelin çift tüp olacağını ve 13 Kilometre uzunluğunda yapılacağını müjdeli. Konuyla ilgili açıklamalarda da bulunan AK Parti Milletvekili Kışla; “ Şimdi asıl olaya gelirsek, biliyorsunuz ki Sahara Tüneli düşüncemiz vardı. 2013 yılında proje ihalesi yapılarak tamamlanmıştı. Başbakanımız Binali Yıldırım tünelin yapılacağının müjdesini vermişti. 13 km yapılacak olan Sahara tüneli çift tüp olacaktır. 13 km gidiş ve 13 km dönüş olarak planlanan tünelimiz ihale aşamasına kadar gelmiştir. Sahara Tüneli’nin ihalesinin bir an önce yapılması hususunda girişimlerimiz devam etmektedir' dedi.

İftar saatinde Şavşat halkıyla bir araya gelen Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, 7 yıllık Milletvekilliği görevi süresince yaptığı yatırımları anlatarak Şavşat halkına bu süre zarfında kendisine gösterdiği destek için teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI