KAYMAKAMI RECEP GÜNEŞ GÖREVİNE BAŞLADI

Kemalpaşa Kaymakamlığına atanan Recep Güneş görevine başladı

TRABZON-ARTVİN 22.09.2020 13:04:00 106 0
KAYMAKAMI RECEP GÜNEŞ GÖREVİNE BAŞLADI

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA-Kemalpaşa Kaymakamlığına atanan Recep Güneş 1994 yılında Gümüşhane'de doğdu. İlk ve ortaokulu Gümüşhane'de, lise eğitimini ise Mareşal Çakmak Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı. Lisans eğitimine 2012 yılında, İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde başlayarak, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden 2016 yılında mezun oldu.

Recep Güneş 2017 yılında İçişleri Bakanlığının yapmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 19.03.2018 tarihinde Erzurum Valiliğinde 106. Dönem Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.

Recep Güneş Kaymakam Refikliği stajını sırasıyla Kars-Kağızman ve Trabzon-Sürmene ilçelerinde yapmıştır. Akabinde, Kastamonu Devrekâni ve Konya Altınekin ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yapmıştır. Teftiş Stajını, Mülkiye Başmüfettişi Sayın Oral Karakaya’nın gözetiminde Kocaeli Gebze ve Dilovası ilçelerinde tamamlamış; Kaymakam Adayları Yönetmeliğinin ilgili hükümleri uyarınca yurtdışı stajı kapsamında İngiltere Manchester Metropolitan Üniversitesinde 5 ay süreyle yabancı dil eğitimi almıştır. İçişleri Bakanlık Makamının 11.09.2020 tarihli onayı ile Kemalpaşa Kaymakamı olarak görevlendirildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı