KAYMAKAMI AKPINAR’A VEDA GECESİ DÜZENLENDİ

Kemalpaşa Kaymakamlık görevini yürüten Mehmet Kemal Akpınar’ a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etmek amaçlı veda yemeği düzenlendi.

TRABZON-ARTVİN 28.07.2020 10:21:27 115 0
KAYMAKAMI AKPINAR’A VEDA GECESİ DÜZENLENDİ

Hayati Akbaş

KEMALPAŞA-Kemalpaşa Kaymakamlık görevini yürüten Mehmet Kemal Akpınar’ a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etmek amaçlı veda yemeği düzenlendi. Programa Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Kaçkar Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Recep Bilgin, Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Kemalpaşa CHP İlçe Başkanı Taner Çakır, Hopa TSO Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı ve Meclis Üyeleri, Kurum Üyeleri ve Vatandaşlar katıldı.

Kemalpaşa Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar yaptığı veda konuşmasında; “Burada görev yapmaktan, sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duydum. Bizler Kamu çalışanıyız. Nerede görev verilirse orada seve seve çalışırız. Bana bu güzel ve anlamlı veda yemeğini organize eden siz değerli dostlarıma şahsım ve ailem adına teşekkürlerimi sunar, başarılar dilerim' dedi.

Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek’ in konuşmasında; “Sayın Kaymakamım bundan sonraki görev yerlerindeki çalışmalarında hayat boyu başarılar dilerim. Yeni görevinin de hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.' dedi.

Hopa ve Kemalpaşa iş dünyasına hizmetleri ve katkıları anısına kaymakama plaket ve Şahin resmi sunumu gerçekleştirildi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI