KAYMAKAMDAN KÖY MUHTARLARINA İFTAR YEMEĞİ

Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu Köylere Hizmet götürme Birliği üyeleri ve Köy Muhtarlarına iftar yemeği verdi

TRABZON-ARTVİN 2.06.2019 10:00:42 29 0
KAYMAKAMDAN  KÖY MUHTARLARINA İFTAR YEMEĞİ

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Köylere Hizmet götürme Birliği üyeleri ve Köy Muhtarları ile Arhavi Spor Kulübü Tesisleri Restoranın da düzenlenen iftar yemeğine; Kaymakam Hasan Ongu, Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Kaymakam Refiki Yunus Emre Akpınar ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Encümenler Âdem Pişmişoğlu ve Hüseyin Uzunhasanoğlu, İlçe Tarım, Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hakan Aytolan, Ziraat Odası Başkanı Sadık Yıldızbayrak, Özel İdare Şantiye Şefi Oktay Acar ve Teknik İdari ekip ve köy muhtarları katıldı.

Toplantı havasında geçen iftar yemeğinde köylerin sorunları, 2018 yılı yapılan ve 2019 yılı yapılacak işler, yaş çay alım ve satımı ile ilgili sorunlar ve çay toplama ücreti ve yabancı işçiler hakkındaki kanuni yaptırımlar ile ilgili Muhtarlara bilgi verildi.
 

Kaymakam Hasan Ongu, “Birlik ve beraberliklerin daha da pekiştiği bu mübarek ayda sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu vesile ile sizlerin ve ailelerinizin şimdiden Kadir Gecenizi, Ramazan Bayramınızı kutluyor, programa teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

İftar Programı uğurlama ile son buldu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı