KAYMAKAM OLARAK ATANAN KAMİL GÜZEL GÖREVE BAŞLADI

Önceki Arhavi Kaymakamı Dülgeroğlu’nun görevden alınması sonrası İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile bu göreve Kamil Güzel atandı.

TRABZON-ARTVİN 18.09.2020 13:01:04 59 0
KAYMAKAM OLARAK ATANAN KAMİL GÜZEL GÖREVE BAŞLADI

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Önceki Arhavi Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu’nun görevden alınması sonrası İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile bu göreve Kamil Güzel atandı.

Kaymakam Güzel Arhavi’ye gelerek göreve başladı. Göreve başlaması ardından ilçeye gelen Güzel’i Kaymakamlık binası önünde kurum müdürleri ve Kaymakamlık çalışanları karşıladı. Daha sonra Kaymakamlık makamına geçilerek burada karşılıklı tanışma programı düzenlendi.

Kaymakam Kamil Güzel Kimdir;

2007 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare mesleğine intisap etti. 2008'de Şırnak Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. 1,5 aylık il stajının ardından Kastamonu İnebolu İlçesinde Kaymakam Refikliği, Muğla Milas ve Yatağan’da teftiş stajında bulunduktan sonra Karaman Ayrancı ve Mersin Çamlıyayla İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Bir yıl süreyle İngiltere’de Essex Üniversitesi’nde eğitim aldı.

Ankara’da 4 aylık Kaymakamlık Kursunun akabinde 2011'de Karaman Kâzım Karabekir Kaymakamlığına atandı. Aynı zamanda 2011-2013 yıllarında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Üzerine Yüksek Lisans yapan Güzel 2012-2014 Yıllarında Çorum Ortaköy Kaymakamlığı, 2014-2017 yılları arasında Bitlis Vali Yardımcılığı, 2017-2019 yılları arasında Iğdır ili Karakoyunlu Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

2019 yılındaki kararname ile Mersin İli Aydıncık İlçesine atanan ve sonrasında; görevlendirme ile 14.09.2020 tarihinde ilçemize atanan; Güzel, evli ve üç çocuk babasıdır.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI