KAYMAKAM HASAN HÜSNÜ TÜRKER, BASIN MENSUPLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI

Borçka Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, Borçka’da faaliyet gösteren Yazılı ve Görsel medya ile sosyal medya platform üyelerimi makamında ağırlayarak gündeme ilişkin sohbet gerçekleştirdi.

TRABZON-ARTVİN 1.05.2020 14:09:17 158 0
KAYMAKAM HASAN HÜSNÜ TÜRKER, BASIN MENSUPLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI

Hayati Akbaş

BORÇKA-Borçka Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, Borçka İlçesinde Yazılı ve Görsel medya ile sosyal medya platform üyelerimi makamında ağırlayarak gündeme ilişkin sohbet gerçekleştirdi..

Sohbete Borçka Vefa Sosyal Destek Grubu Koordinatörü Tahir Özcan, TRT Artvin Temsilcisi Ziya Akyıldız, Yeniçağ Gazetesi Artvin Temsilcisi Turgut Topal, 7 Mart Gazetesi Sahibi Bülent Atasert ile ilçede sosyal medya Platformu üyeleri katılmıştır.

Sohbetin gündem başlığı ilçede ki Koronavirüs salgını ve çerçevesinde yapılan faaliyetler olurken, ayrıca da tarım ve diğer konularda da keyifli bir bilgilendirme sohbeti gerçekleştirilmiştir.

Sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde makamda yerlerini alan basın üyeleri maske kuralarına da uymuştur. Sohbetin sonunda ise Kaymakam Sayın Hasan Hüsnü Türker günün anlamına hitaben katılımcılara mini de bir hediye takdim etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI