KAYMAKAM GÜRKAN ÜÇÜNCÜ GÖREVE BAŞLADI

20.08.2021 tarihli Resmî Gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Adana-Aladağ Kaymakamı iken Hopa Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Gürkan Üçüncü ilçedeki görevine başladı.

TRABZON-ARTVİN 20.09.2021 12:53:52 127 0
KAYMAKAM GÜRKAN ÜÇÜNCÜ GÖREVE BAŞLADI

Hayati Akbaş

HOPA-20.08.2021 tarihli Resmî Gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Adana-Aladağ Kaymakamı iken Hopa Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Gürkan Üçüncü ilçedeki görevine başladı.

Kaymakam Üçüncü’nün göreve başlaması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

GÜRKAN ÜÇÜNCÜ KİMDİR?

1988 Akçaabat doğumlu Gürkan Üçüncü ilköğrenimini Rize’de, lise öğrenimini ise Akçaabat Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra Erciyes Üniversitesi İktisat Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü’nden mezun oldu.

Memuriyet hayatına Vergi Denetim Kurulu’nda vergi müfettiş yardımcısı olarak başlayan Üçüncü, 103. dönem Giresun Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etti.

Samsun İlk Adım ve Denizli Serinhisar ilçelerinde Kaymakam Refikliği yapan Gürkan Üçüncü İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu’nda teftiş stajını tamamladı. Giresun Vali Yardımcılığı Vekilliği ile Giresun Dereli ve Çanakçı İlçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptıktan sonra yurtdışı stajı için gönderilen Üçüncü, İngiltere Liverpool Üniversitesi’nde İngilizce dil eğitimi aldı.

103. Dönem Kaymakamlık Kursu’nu tamamlayıp İzmir Beydağ İlçesine atanan Gürkan Üçüncü, 07 Ağustos 2019 tarihli 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Adana Aladağ Kaymakamı olarak görevlendirildi. Üçüncü, 20.08.2021 tarihli Resmî Gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Adana-Aladağ Kaymakamı iken Hopa Kaymakamı olarak atanarak görevine başladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI