KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ BU KEZ CİZRE’DE KURULDU

Cizre Gönülleri Derneği’nin davetlisi olarak Suriye sınırına sıfır Irak’a 20 kilometre uzaklıktaki Cizre’ye giden gazeteciler kardeşliğin pekişmesi noktasında yeni bir gönül köprüsü kurdu.

TRABZON-ARTVİN 10.04.2018 11:33:20 32 0
KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ BU KEZ CİZRE’DE KURULDU

Hayati Akbaş

TRABZON-Geçtiğimiz günlerde “Gönül Elçileri Basın Buluşması” projesi kapsamında Şanlıurfa, Mardin, Diyarbakır ve Tunceli illerine kültürel gezi düzenleyen Trabzon-Rize ve Artvin’den gazetecilerin yolu bu kez Cizre’ye düştü. İl olması artık an meselesi olan Cizre’de tarihi kültürel mekânları ziyaret eden, esnafla buluşan ve halkın sorunlarını dinleyen basın mensupları ilçe kaymakamı aynı zamanda belediye başkanı olan Faik Arıcan’la Cizre Gönülleri Derneği’ni ziyaret ettiler. Trabzon’dan hareketle Suriye sınırına sıfır Irak’a 20 kilometre uzaklıktaki Cizre’ye giden 13 gazeteci kardeşliğimizin pekişmesi noktasında yeni bir gönül köprüsü kurdu.

Şehrimizi Tanıtmaya Devam Edeceğiz

Gazetecileri Cizre’ye davet eden Cizre Gönülleri Derneği aynı zamanda Cizrespor Başkanı Salih Sevinç şunları söyledi: “Karadeniz bölgesinin ileri gelen duayen gazetecilerini şehrimize davet ederek, onları şehrimizde misafir ettik. Ahmet Külekçi başkanımız başta olmak üzere davetimize icabet eden Trabzon’dan Rize’den ve Artvin’den gelen basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Şehrimizin kültürel ve tarihi alanlarını gezdirerek, şehrimizi tanıttık. Bizler Cizre Gönüllüleri Derneği olarak kurulduğumuz günden bu yana, şehrimizin tanıtımı için sayısız etkinlik ve çalışma yaptık. Tarihi şehrimiz her alanda hak ettiği noktaya ulaşana dek şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI