JANDARMA TEŞKİLATI 179 YAŞINDA

JANDARMA TEŞKİLATI 179 YAŞINDA

TRABZON-ARTVİN 14.06.2018 14:50:52 18 0
JANDARMA TEŞKİLATI 179 YAŞINDA

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 179. yıldönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ramazan Gürler ile personelini makamında kabul etti.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Valisi Ömer Doğanay, Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 179. yıldönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ramazan Gürler ile personelini makamında kabul etti.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Doğanay, “Ülkemizin huzurunu, can ve mal güvenliğini tesis etmek ve korumak için zaman mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle mücadele eden Jandarma Teşkilatının 179. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Güvenlik hizmetlerinin ayrılmaz bir unsuru olan Jandarma Teşkilatı’nın yurdun her köşesinde fedakârlık örneği bir kanun ordusu olarak son derece meşakkatli görevini özverili bir şekilde yerine getirdiğini belirten Doğanay,” 179 yıldır ulusuna ve ülkesine hiçbir karşılık beklemeksizin fedakârca ve kahramanca hizmet eden jandarma teşkilatımızın tarihi şan, şeref ve üstün başarılarla doludur. Yurdumuzun her köşesinde, halkla iç içe olarak büyük özveri ve heyecanla görev yapan jandarma teşkilatımız devletin halka açılan penceresi konumundadır. Huzur ve asayişi sağlamada canla başla çalışarak gösterdiği gayret nedeniyle Jandarma Teşkilatımız, aziz milletimizin sevgisine ve güvenine mazhar olmuştur” diye konuştu.

Albay Gürler ise jandarma teşkilatının görev, sorumluluk ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı