İTFAİYEDEN YANGIN EĞİTİMİ

Artvin Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri, Grand Artvin Otel’in talebi üzerine, otelde çalışan personele yangın eğitimi verdi.

TRABZON-ARTVİN 13.02.2021 12:34:13 17 0
İTFAİYEDEN YANGIN EĞİTİMİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri, Grand Artvin Otel’in talebi üzerine, otelde çalışan personele yangın eğitimi verdi.

Grand Artvin Otel’de gerçekleştirilen eğitimde, olası bir yangın durumunda itfaiye ekipleri olay yerine gelene kadar otel personelinin yangına ilk müdahalede ne yapmaları gerektiği konusunda eğitim verildi. Eğitimin ardından otelin bahçesinde yakılan ateşe yangın söndürme tüpleri ile müdahale edildi.

İtfaiye müdürü Ercan Cebeci, ”Yangınlarda müdahalede can ve mal kaybını azaltmak için kurumlardan ve işletmelerden gelen talepler doğrultusunda olası bir yangın durumunda ekiplerimiz olay yerine intikal edene kadar yangın yerinde ki vatandaşların veya çalışanların yangına ilk müdahalede nasıl bulunması gerektiği konusunda eğitimler veriyoruz. Böylelikle kurumları olası yangınlarda bilinçli bir şekilde hareket etmesini sağlıyoruz.” dedi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI