İSTANBUL VE İZMİR’DEN ARAÇ VE MALZEME YARDIMI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri, belediye hizmetleri ve halkın kullanımına sunulmak üzere 1 adet otobüs, 1 adet midibüs ve fen işlerinde kullanılmak üzere hazır asfalt hibesinde bulundular.

TRABZON-ARTVİN 23.02.2021 13:48:44 92 0
İSTANBUL VE İZMİR’DEN ARAÇ VE MALZEME YARDIMI

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talep ve girişimleri ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından bir adet Mercedes marka yolcu otobüsü hibe edildi. Bunun yanında yine İstanbul büyükşehir belediyesi tarafından ilçemizde yol onarım çalışmalarında kullanılmak üzere hazır asfalt yardımında bulundu..

Diğer yandan yine Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu’nun talep ve girişimleri ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından bir adet Isuzu marka yolcu midibüsü hibe edilerek ilçeye kazandı..

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, yapılan araç ve malzeme yardımları nedeni ile Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer’e Arhavi Belediyesi ve ilçe halkı adına teşekkürlerini ifade ederek, belediye bünyesine kazandırılan araç ve malzemelerin belediyeye daha da güç katacağını ve halkın hizmet ve imkânları için kullanılacağını belirtti


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı