İSTAD GENEL KURULU YAPILDI, YENİ BAŞKAN YAŞAR GÜMÜŞEL

İSTAD İstanbul Arhavililer Derneği'nin 7. Olağan Genel Kurulu üyelerin katılımıyla, belirlenen toplantı gündemi doğrultusunda gerçekleştirildi

TRABZON-ARTVİN 2.05.2021 14:19:22 147 0
İSTAD GENEL KURULU YAPILDI,  YENİ BAŞKAN YAŞAR GÜMÜŞEL

Hayati Akbaş

İSTANBUL-İSTAD İstanbul Arhavililer Derneği'nin 7. Olağan Genel Kurulu üyelerin katılımıyla, belirlenen toplantı gündemi doğrultusunda gerçekleştirildi. Divan başkanlığına İsmet Şenoğlu seçildi.

Saygı duruşu sonrası derneğin faaliyet raporunun okunması ve değerlendirilmesi, yeni yönetimde görev alacakların seçilmesi, dilek ve temenniler toplantının gündem maddelerini oluşturdu.

Genel Kurulda, İSTAD’ın yeni dönemde görev alacak yöneticileri seçildi. Yeni yöneticiler, 2 yıl boyunca görevini başarılı bir şekilde yürüten eski başkan Tuncer Torunlar’a ve eski yönetim kuruluna çalışmalarından dolayı teşekkür edildi.

Yeni yönetim kurulu yeni başkanını seçti. Eski Başkan Tuncer Torunlar, yeni seçilen başkan Yaşar Gümüşel ve yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diledi.

Yeni Yönetim Kadrosu ve görev dağılımları ise şu şekilde oluşturuldu:

Yaşar Gümüşel – Başkan, Deniz Ünsal Özkazanç - Başkan Yardımcısı, Ali Rıza Turan - Genel Sekreter, Rüştü Levent Çalıkoğlu - Muhasip Üye (Sayman), Ali Haydar Özkazanç, Tanju Coşkun, Ayla Topsaç Biçkin, Süreyya Öztürk, Ali Uğur Çorbacıoğlu, Hafsa Demirci, Ali Rıza Ergezen, Tuncer Torunlar, Mehmet Akif Paksoy

Denetleme Kuruluna da İsmet Şenoğlu (Başkan) , Cevdet Selimoğlu ve Erkan Ergin seçildiler.

YAŞAR GÜMÜŞEL KİMDİR?

1984 yılında İstanbul’da doğdu. TBMM 10 ve 11 dönem Artvin Milletvekili Av. Yaşar Gümüşel’in (DP) torunu olan Gümüşel, Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım Bölümünden mezun olduktan sonra 2009-2013 yılları arasında teknoloji ve enerji sektörlerinde yöneticilik ve yönetim kurulu üyeliği yaptı.

2013 yılından itibaren de Dine Restaurant Gıda ve Turizm İşlet. İth-İhr. AŞ’nin Genel Müdür yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesidir.

Yaşar Gümüşel aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Kurul üyesidir Yaşar Gümüşel evlidir.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı