İŞ İNSANI İMDAT UÇAN’DAN EĞİTİME DESTEK

İmdat Uçan Arhavi MNG 1/A Sınıfında ihtiyaç duyulan tüm malzemeleri tedarik ederek sınıfa bağışladı

TRABZON-ARTVİN 25.06.2021 10:12:29 39 0
İŞ İNSANI İMDAT UÇAN’DAN EĞİTİME DESTEK

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Hopa’lı İş İnsanı İmdat Uçan Arhavi’de eğitime ciddi bir destek verdi. Arhavi’de MNG İlkokulu 1/A sınıfının öğretmen masasından tutun, sınıf tahtası, öğrenci dolabı olmak üzere ihtiyaçları olduğunu öğrenince, hiç düşünmeden okul idaresi ile irtibata geçerek noksanları tamamlamak istediğini kendilerine iletti.

Okul Müdürü Yılmaz Altanlar ’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü bildirerek olur alması ardından İmdat Uçan’a sınıfın ihtiyaç duyduğu malzeme listesini kedine verdi. Uçan kısa süre içerisinde kendine verilen malzemeleri kendi imalathanesinde yapıp okula teslim etti. Sınıfa montajını da kendi çalışanlarına yaptıran Uçan’a velilerde teşekkürlerini iletti.

Arhavi MNG İlkokulu Müdürü Yılmaz Altanlar ‘da ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, Şube Müdürü Cavit Keresteci ve Şube Müdürü Nurullah Genç’in katılımı ile bağışta bulunan İş İnsanı İmdat Uçan’a teşekkür belgesi ve teşekkür plaketi verdiler.

Burada bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, iş insanı İmdat Uçan’a teşekkür ederek “Eğitime destek sevapların bence en büyüğüdür Sayın Uçan bu anlamda bu minik yüreklerin kalplerini kazanmıştır. İlçemizde çok sayıda Hayırsever eğitime ciddi anlamda destek vermiştir. Bu okulumuzu da kendisi de Arhavi olan MNG Holding Başkanı Sayın Mehmet Nazif Günal yapmıştır. Sayın Uçan’a destekleri için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bir teşekkür belgesi takdim ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Okul Müdürü Yılmaz Altanlar ‘da İmdat Uçan’a bir teşekkür plaketi vererek desteği için teşekkür etti.

İş İnsanı İmdat Uçan ’da imkânlar ölçüsünde eğitime destek vermeye devam ettiğini, “bu defa da bir yakınım kanalı ile öğrendiğim okulumuza destek olmak istedim. Yeter ki çocuklarımızın yüzü gülsün, güle güle kullansınlar, Belge ve plaket içinde teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı