İdari Binanın çalışmaları devam ediyor

Tarım Ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü / 12. Bölge Müdürlüğü yeni idari binası inşaat çalışmaları sürüyor.

TRABZON-ARTVİN 11.02.2019 08:07:11 15 0
İdari Binanın çalışmaları devam ediyor

Hayati Akbaş

ARTVİN-Tarım Ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü / 12. Bölge Müdürlüğü yeni idari binası inşaat çalışmaları sürüyor.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürlüğü tarafından ilimiz Artvin’i de kapsayan çalışma hakkında yapılan açıklamada; “Biyolojik çeşitliliğin, tabii ve tabiatla ilişkili bütün kaynakların korunması ve devamlılığının sağlanması maksadıyla kanunlar çerçevesinde koruma altındaki alanları akılcı ve sürdürülebilirlik prensipleri çerçevesinde yönetmek ve geliştirmek ve tabiatın önemi konusunda toplumu bilinçlendirmiş, koruma altındaki sahaları akılcı yöneten, tabiatı koruyan, geliştiren; itibarlı ve güçlü bir kurum olma vizyonuyla daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilme amacıyla yeni bir İdari Bina inşaat yapım çalışmaları hızla devam ediyor.” İfadelerine yer verildi.

Bölge Müdürlüğü olarak 5 ili (Artvin, Giresun, Gümüşhane, Trabzon ve Rize) kapsamaktadır. İnşaat çalışmalarının devam ettiği yeni İdari Binada; Bölge Müdürümüz Ahmet Usta ile Bölge Müdür Yardımcılarımız Cüneyt Aloğlu ve Murat Kefelioğlu incelemelerde bulunarak bilgi aldılar.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI