HÜZNÜ VE SEVİNCİ BİR ARADA YAŞADILAR

Arhavi Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin yılsonu etkinliğinde hüzün ve sevinç bir arada yaşandı

TRABZON-ARTVİN 15.06.2021 12:46:17 66 0
HÜZNÜ VE SEVİNCİ BİR ARADA YAŞADILAR

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ- Arhavi Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin yılsonu etkinliğinde hüzün ve sevinç bir arada yaşandı

Arhavi Seyir Cafe’de düzenlenen etkinliğe okulun 8/A sınıfı öğrenci ve öğretmenleri katildi. Oldukça neşeli bir ortamda geçen etkinlikte öğrencilerin yıl boyu yaşadıkları önemli an ve hatıraları anlatması, öğretmenlerin de öğrencilerle yaşadıkları unutulmaz anları hem alkışlandı ve hem de duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Yılsonu veda etkinliğine öğrenciler tam kadro katılırken, Okul müdürü Murat Hüseyin Genç, Mudur yardımcısı İlter Kılıçoğlu, İngilizce öğretmeni Gökçen Baykan, Matematik öğretmeni Hatice Furat, Türkçe öğretmeni Firdevs Kaya, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Kürşat Ay, Fen öğretmeni Derya Bulut ve Din Bilgisi öğretmeni Nurcan Akçay’da öğrencilerin bu mutlu gününde yanlarında idi.

Etkinlikte öğrenciler okul müdürü Murat Hüseyin Genç’e bir Atatürk Silueti içeren hediye takdim ederken, Öğrencilerde öğretmenlerine emekleri için teşekkür ederek tek tek çiçek verdiler.

Etkinlik sonunda okula veda pastasını öğrenciler hep birlikte kestiler ve öğretmenlerine kendi elleri ile ikramda bulundular.

Okul Müdürü Genç öğrencilere yönelik yaptığı konuşmasında “Acısı ve tatlısı ile Ortaokul maceranıza nokta koyup, yaşamanızda yeni bir sayfaya merhaba diyorsunuz. Sakın okumanın-araştırmanın-öğrenmenin peşini bırakmayın. Önünüze daima hedefler koyun ve bu hedeflere ulaşmak için öğrenim hayati boyunca düzenli yaşama-düzenli çalışma saygı ve sevgiyi hayatinizin en önemli ilkesi edinin. Biz görevimizi tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz ve sizin gelecek yaşantınızda sizlerden gelecek başarı haberleriniz bizim sevincimiz olacaktır. Yeni yaşamınızda sizlere başarı ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Etkinliğin kalan bölümünde de öğrenciler gönüllerince eğlenerek geçirdiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı