Hopaspor yönetiminden Hopa ve Kemalpaşa Kaymakamlarını ziyaret ettiler.

Artvin Hopaspor yönetimi bu defa da Hopa ve Kemalpaşa Kaymakamlarını ziyaret ettiler.

TRABZON-ARTVİN 21.02.2021 12:54:10 50 0
Hopaspor yönetiminden Hopa ve Kemalpaşa Kaymakamlarını ziyaret ettiler.

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopaspor Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretleri devam ediyor. Bu defada Hopaspor Kulübü Yönetim Kurulu As Başkanı Kemal Makar, Başkan yardımcısı Osman Akkaya ve Alişan Topaloğlu ve Yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Hopa Kaymakam Canpolat’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete Hopaspor ile ilgili yapılan çalışmalar ve takımın içinde bulunduğu durum hakkında bilgiler verdiler. Kaymakam Canpolat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hopaspor kulübüne her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade ederek teşekkür etti. Ziyaret sonunda A. Hopaspor yöneticileri Kaymakam Canpolat’a destekleri için bir teşekkür plaketi verdiler.

Artvin Hopaspor Yönetim Kurulu üyeleri ikinci ziyaretlerini Kemalpaşa Kaymakamı Recep Gündüz’e yaptılar. Hopaspor Kulübü Yönetim Kurulu As Başkanı Kemal Makar, Başkan yardımcısı Osman Akkaya ve Alişan Topaloğlu ve Yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ve oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyarette yapılan çalışmalar ve takımın içinde bulunduğu durum hakkında bilgiler verdiler. Kaymakam Recep Gündüz göreve yeni başladığını ama Hopa sporun başarı grafiğini basından ilgi ile takip ettiğini ifade ederek Kaymakamlık olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ederek başarılar diledi.

Ziyaret sonunda As Başkan Kemal Makar, Kaymakam Gündüz’e ziyaret anısına ve destekleri için bir teşekkür plaketi verdi.

Günün anısına çekilen fotoğraf ardından ziyarette sona erdi


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı