HOPASPOR 4 GOLLE “BEN BURADAYIM” DEDİ.

3. Lig 1. Grupta Play Off şansını sürdürmek için mücadele eden Artvin Hopaspor kendi evinde Payasspor’u konuk etti.

TRABZON-ARTVİN 3.04.2021 12:50:39 46 0
HOPASPOR 4 GOLLE “BEN BURADAYIM” DEDİ.

Bayram Turan Çelik

HOPA-Artvin Hopaspor sahasında ağırladığı Hatay ekibi Payasspor’u 4-0 mağlup etti. Zaferi getiren golleri ise Niyazi (2), Talha ve Gökhan Demir attı

3. Lig 1. Grupta Play Off şansını sürdürmek için mücadele eden Artvin Hopaspor kendi evinde Payasspor’u konuk etti. Geçen hafta Altındağ karşısında attığı gol verilmeyen, penaltı pozisyonları hakem tarafından pas geçildikten sonra 1-0 mağlup olan Artvin Hopaspor bu yenilginin acısını Payasspor’a patlayarak çıkarttı.

Futbol oynamaya müsait bir havada oynanan karşılaşma öncesi Kulüp Başkanı Göksel Cihan ve Yönetim Kurulu Üyeleri sahaya inerek futbolculara moral vererek başarılar dilediler. Karşılaşmaya hızlı başlayan Artvin Hopaspor ilk dakikalardan itibaren sahada üstünlük kurdu. Orta saha ve ileri uç oyuncularının koordinesi ile pas hatalarını en aza indiren Hopaspor oyuncuları oynadıkları futbol ile göz doldurarak yönetimden ve şeref tribününde karşılaşmayı izleyenlerden alkış aldılar.

Karşılaşmanın 8 dakikasında Talha ve 29’ncu dakikada Gökhan Demir yakaladıkları pozisyonları iyi değerlendirerek meşin yuvarlağı Payas filelerine göndererek 2-0 öne geçtiler. Karşılaşmanın ilk devresi bu skorla bitmesi beklenirken bu defa da Niyazi ceza sahası içinde bulduğu pası iyi değerlendirerek meşin yuvarlağı Payas filelerine gönderdi ve devreyi 3-0 önde bitirerek soyunma odasına gitti.

İkinci devreye yine hızlı başlayan Artvin Hopaspor 65 dakikada Niyazi’nin ayağından kazandığı golle skoru 4-0’a taşıdı. Kalan dakikalarda yakaladığı sayısız pozisyonu bonkörce harcayan Hopaspor sahadan 4-0 galip ayrılarak 34 puanla grubunda 7’nci sıraya yükseldi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI