HOPA VE KEMALPAŞA HDP İLÇE ÖRGÜTLERİNDEN ORTAK TEPKİ

HDP’li 4 Belediye Başkanının görevden alınıp yerlerine Kayyum atanmasına Hopa ve Kemalpaşa HDP İlçe örgütleri basın açıklaması yaparak tepki gösterdi.

TRABZON-ARTVİN 16.05.2020 11:10:43 24 1
HOPA VE KEMALPAŞA HDP İLÇE ÖRGÜTLERİNDEN ORTAK TEPKİ

Hayati Akbaş

HOPA- HDP’li 4 Belediye Başkanının görevden alınıp yerlerine Kayyum atanmasına Hopa ve Kemalpaşa HDP İlçe örgütleri basın açıklaması yaparak tepki gösterdi.

HDP Hopa İlçe Örgütü binasında yapılan ortak açıklamayı parti teşkilatları adına Hopa eski Belediye Başkanı Yılmaz Topaloğlu okudu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: İşte darbe budur, Kayyum Darbedir, Hak Gasplarına Hayır,

Bu sabah itibarı ile İğdir, Siirt il belediyeleri ve Kurtalan, Baykan ilçe belediyelerimize kayyum atanarak halkın gösterdiği irade gasp edilmiştir. Seçimle gelenler ancak seçimle giderler. Halk takdir ederse seçimde değiştirebilir. Bu durumu asla kabul etmiyor, tüm belediye başkanlarımızın görevlerine iade edilmesini istiyoruz.

Artvin, Rize, Hopa belediyeleri nasıl ki seçtikleri ile yönetiliyorsa iğdir, Siirt, Kurtalan ve Baykan belediyeleri de seçilmişlere yönetilmelidir. 2019 31 Mart Yerel yönetim seçimlerinde Halkların Demokratik Partisinin kazandığı 65 belediye den bu gün sabahın erken saatlerinde saray rejiminin kolluk güçleri Halkın iradesini hiçe sayarak 4 HDP Belediye başkanını daha gözaltına alarak kayyımlarla gaspın ardından sadece 13 Belediye kalmıştır”.


Anahtar Kelimeler:
Asuman
16.05.2020 11:40:03
Nedir hdp ilk once bunu iyice kafaniza sokun hdp demek masum insanlari olduren ,turkiye dusman olan ama bu vatanin ekmegini yiyen ,nedir hdp amarika ve ermenilerin yahudulerin sag kolu ,nedir hdp boluculuk yapan ,cani katil baska sayayimmi .iste bu yuzden secilmis demeden bu katillerin bu devletten ekmek yiyemez burda belediyecilik oyunu oynayamaz git israilde yap belediye baskanligini yazik olsun size .....dunyayi kirletiyonuz

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı