HOPA KAYMAKAMINDAN ATMACACILAR DERNEĞİNE ZİYARET

HOPA KAYMAKAMINDAN ATMACACILAR DERNEĞİNE ZİYARET

TRABZON-ARTVİN 8.10.2018 14:54:06 27 0
HOPA KAYMAKAMINDAN ATMACACILAR DERNEĞİNE ZİYARET

Kaymakam Abdurrezzak Canpolat, Ortahopa Mahalle Muhtarlığını ve Hopa Avcılar Atmacacılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneğini ziyaret etti.

Hayati Akbaş

HOPA-Kaymakam Abdurrezzak Canpolat, Ortahopa Mahalle Muhtarlığını ve Hopa Avcılar Atmacacılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneğini ziyaret etti.

Muhtar ile bir süre sohbet eden Kaymakam Canpolat, muhtarların vatandaşlar ile İdare arasında köprü vazifesi gördüğünü ifade ederek, “Zaman zaman muhtarlarımızı ziyaret ediyor ve tespit etmiş oldukları ya da vatandaşlarımız tarafından muhtarımıza iletilen sorun ve talepleri dinliyoruz. Muhtarlarımızla sorunları istişare ederek çözüm bulmaya çaba gösteriyoruz” dedi.

Yapılan tüm hizmetlerin temel hedefinin ilçe de yaşayan vatandaşların en iyi koşullarda yaşamasını sağlamak olduğunun altını çizen Kaymakam Canpolat, “Tüm gayret ve çabamız bu yönde. Ancak bu hedefin gerçekleşmesi için birlik ve beraberlik içinde, el birliği ile hareket etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Ortahopa Mahallesi Muhtarı Turgut Adalı, tüm mahalle sakinleri adına, Kaymakam Canpolat’a ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Daha sonra Hopa Avcılar Atmacacılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneğini ziyaret ederek, burada bulunan avcılarla sohbet etti. Avcıların ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Kaymakam Canpolat, vatandaşlarla karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI