HOPA KAYMAKAMI CANPOLAT, TIR PARKLARINI İNCELEDİ

Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Hopa-Sarp karayolu güzergâhında bulunan yaklaşık 180 Tır kapasiteli Esenkıyı Köyü ve Kopmuş tır parklarında incelemelerde bulundu.

TRABZON-ARTVİN 30.03.2018 13:10:15 41 1
HOPA KAYMAKAMI CANPOLAT, TIR PARKLARINI İNCELEDİ

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Hopa-Sarp karayolu güzergâhında bulunan yaklaşık 180 Tır kapasiteli Esenkıyı Köyü ve Kopmuş tır parklarında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Canpolat, Kafkas ülkelerine açılan ve Türkiye’nin en önemli kara hudut kapısı olan Sarp Sınır Kapısı’ndan yurt dışına geçmek üzere tır parklarında sıra bekleyen tır sürücülerini ziyaret ederek, sorun, talep ve önerilerini dinledi. Kafkas ülkelerine açılan Sarp Sınır Kapısı gerek yolcu trafiği gerekse araç trafiği bakımından ülkemizin en yoğun işleyen kapısı konumunda olduğunu ifade etti. Burada yurt dışına çıkmak üzere sıramatik uygulaması kapsamında sıra bekleyen tır sürücüleriyle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Sarp Sınır Kapısında modernizasyonu çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğinden dolayı zaman zaman aksaklıkların yaşandığını ve modernizasyonun tamamlanmasıyla birlikte yolcular ve araç sürücüleri rahat bir nefes alacak ve geçişler daha hızlı hale geleceğini söyledi.

Daha sonra dinlenme tesisleri incelemelerde bulunarak, yakın zamanda faaliyete geçmesi planlanan park dinlenme tesisleri de nakliyeciler için bekleme süresince güzel bir ortam sağlayacağını ifade etti.

Ziyaretin sonunda tır sürücülerine iyi yolculuklar diledi. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaretten duydukları memnuniyetini dile getiren tır sürücüleri ise Kaymakam Canpolat’a teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
pazarlı
30.03.2018 13:58:51
bu site pazarın sitesimi hopanın sitesimi? herzaman hopa haberleri paylaşmak nedir bi tarafınız hopalı heralde.admin

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI