HİSER PROJESİ DESTEĞİ İÇİN PAYDAŞLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

HİSER PROJESİ DESTEĞİ İÇİN PAYDAŞLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

TRABZON-ARTVİN 6.09.2019 20:36:20 35 0
HİSER PROJESİ DESTEĞİ İÇİN PAYDAŞLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Ticaret ve Sanayi Odası (ARTSO), Hopa Ticaret ve Sanayi Odası ile Hizmet Sektörü Rekabet Gücünün Arttırılması Projesi Desteği (HİSER) kapsamında Artvin’de turizm potansiyelinin ortaya çıkartılması konusunda paydaşları ile bir araya gelerek görüşmeler yaptı.

Artvin Ticaret ve Sanayi Odası’nın özellikle turizm alanında önemsediği projelerden biri olan Hizmet Sektörü Rekabet Gücünün Arttırılması (HİSER) Projesi Desteği için paydaşlarıyla bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan toplantının ardından projeyi hayata geçişmek için adım atan ARTSO, Hopa Ticaret ve Sanayi Odasını projenin ortağı olarak belirledi.

ARTSO toplantı salonunda gerçekleşen projeye, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Meclis Başkanı İrfan Yıldırım, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, Oda Genel Sekreteri Hamdi Yıldırım, DOKA Artvin Temsilcisi Berna Kiriş, Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hatice Nur Ersöz, Oda Özel Kalem Müdürü Gamze Bolışık katıldı.

Toplantıda önemli kararlar alınırken, projeye dahil olacak firmaların belirlenip bilgilendirme toplantısı yapılmasına karar verildi.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, “Yerli ve yabancı turistlerin tüm bölgeyi gezmelerini sağlamak böylece bölgedeki kalış sürelerini uzata bilmek adına Hopa Ticaret ve Sanayi odasıyla güç birliği yaparak Artvin ilinin genelinde Turizm faaliyetlerini ve tanıtımını arttırmak ve odamızın turizm konusunda yaptığı tüm çalışmaları üyelerimiz ve Artvin halkıyla paylaşmak adına çalışmalar ve görüşmelerimiz sürdürüyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI