HAYVAN BAKIM EVİ SEVİNDİRİYOR

Borçka’da anneleri vefat eden 7 yavru köpeğin bakımları Artvin Belediyesi hayvan bakımevi ve rehabilitasyon merkezinde gerçekleştiriliyor.

TRABZON-ARTVİN 10.05.2021 17:06:05 33 0
HAYVAN BAKIM EVİ SEVİNDİRİYOR

Hayati Akbaş

BORÇKA-Borçka İlçesine Bağlı Akpınar Köyünde, anneleri vefat eden 7 yavru köpeğin bakımları için Artvin Belediyesi sosyal medya hesaplarından ekiplerle iletişime geçen Osman Altun; köylerinde anneleri ölen yetim 7 yavru köpeğin mevcut olduğunu ve imkân varsa Artvin Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde bakımlarının yapılmasını talep etti.

Bilgi hayvan bakımevi ve rehabilitasyon merkezi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bildirilmesi üzerine ekipler zaman kaybetmeden Sokak Hayvanları Bakım ve Nakil aracı Haybulans ile Borçka Akpınar Köyüne giderek yavru köpekleri teslim alarak Artvin Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezine getirdi. Burada yavru canların ilk muayeneleri yapılarak besleme işlemleri gerçekleştirildi.

Yetkililer yavru köpekleri sahiplenmek isteyen vatandaşların Artvin Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkeziyle iletişime geçebileceklerini duyurdular.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI