GÜNDEMİ KADINA ŞİDDET

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

TRABZON-ARTVİN 10.04.2021 17:22:27 31 0
GÜNDEMİ KADINA ŞİDDET

Hayati Akbaş

ARTVİN-Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede kurumlar arası işbirliğinin sağlanması ve eşgüdüm halinde hareket edilmesi amacıyla; Cumhurbaşkanı himayelerinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığının birlikte çalışması sonucunda hazırlanan “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı” doğrultusunda tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak toplantı düzenlendi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’un video konferans yöntemi ile katıldığı toplantıda “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı” kapsamında koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi ve bu doğrultuda alınacak tedbirlerin değerlendirilmesi görüşüldü.

Vali Yılmaz Doruk’un başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Zafer İnce, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Emre Büyükyurt, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Baro Başkanı Ali Uğur Çağal, Vali Yardımcısı Aydın Göçer, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Mustafa Kılınç, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Asliye Hukuk Hakimi İlkim Furkan Soydan, Cumhuriyet Savcısı Aylin Sarıkaya, İl Müftüsü Hasan Güneş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı İsmail Ermiş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İsmail Hakkı Yaşar, İş-Kur İl Müdürü Cevdet Ertürk, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Rıza Özcan, İl Göç İdaresi Müdürü Emre Canpolat, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, İl Sağlık Müdürü Gürol Köroğlu katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI