GÖRKEMLİ AÇILIŞ

HOPA’DA OGULCAN ALTUNSOY TARAFINDAN BOSCH ALTUNSOY BEYAZ EŞYA MAĞĞAZASI DÜZENLENEN GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞ İLE HİZMETE GİRDİ.

TRABZON-ARTVİN 9.03.2020 09:49:38 67 0
GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa’da son günlerde peş peşe yapılan açılışlara bir yenisi daha eklendi. İlçenin tanıdığı simalardan olan Süleyman-Türkan Altunsoy çiftinin oğulları olan Oğulcan Altunsoy tarafından Altunsoy BOSCH Beyaz eşya mağazası düzenlenen açılış töreni ardından hizmete açıldı.

Açılışa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, İlçe Müftüsü Ali Fuat Baycan, TSO Başkanı Osman Akyürek ve STÖ Başkanları, siyasi parti İlçe Başkanları, Altunsoy ailesinin yakınları ve esnaf dostları ile Hopalılar katıldılar.

Kurdele kesimi öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, İlçede son zamanlarda peş peşe yapılan açılışlardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, açılan her işyerinin beraberinde istihdam yarattığını, İlçe ekonomisine katkı sağladığını bu anlamda Altunsoy ailesinin çocukları Oğulcan Altunsoy tarafından açılan BOSCH Mağazasında her türlü Beyaz eşya çeşitlerinin yanı sıra Cep Telefonları ve küçük ev aletleri satışları da yapılıyor.

Oğulcan Altunsoy Beyaz eşya dallında Altunsoy ’un İlçe2de bir marka olduğunu, bundan sonra bu markaya Altunsoy BOSCH Beyaz Eşyayı da katmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, açılışlarına katılan Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, İlçe müftüsü, siyasi parti İlçe Başkanları, STÖ Başkanları ve esnaf dostları ve Hopalılara Teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI