GÖREVİNE BAŞLADI...

Mülki İdare Amirleri atama kararnamesi ile Artvin’in Şavşat ilçesine ataması yapılan Kaymakam Onur Özaydın görevine başladı.

TRABZON-ARTVİN 29.07.2020 10:33:41 23 0
GÖREVİNE BAŞLADI...

Hayati Akbaş

ŞAVŞAT-Mülki İdare Amirleri atama kararnamesi ile Artvin’in Şavşat ilçesine ataması yapılan Kaymakam Onur Özaydın görevine başladı.

Resmi Gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirleri atama kararnamesi ile Uşak’ın Ulubey ilçesinden Cittaslow unvanlı Şavşat ilçesine ataması yapılan Kaymakam Onur Özaydın görevine başladı.

Kaymakam Onur Özaydın Belediye Pasajı üzerinde kurum amirleri ve vatandaşlar tarafından sosyal mesafe kurallarına uygun olarak karşılandı. Koronavirüs tedbirleri doğrultusunda sade bir karşılama sonrası Pasaj üzerinde kurum amirleri ile kısa bir sohbet ederek tanışma yapıldı.

KAYMAKAM ONUR ÖZAYDIN ÖZGEÇMİŞİ

1983 yılında Adana'da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Adana'da tamamladı. 2007 yılında Mersin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

2008-2015 yılları arasında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde, Tapu ve Kadastro Denetmeni ve Tapu ve Kadastro Uzmanı olarak görev yaptı. 2015 yılında yapılan Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak, mülki idare amirliği mesleğine intisap etti. Sırası ile Nevşehir ilinde il stajını, Adana ili, Yüreğir ve Kırklareli ili, Babaeski ilçelerinde Kaymakam refikliği stajını tamamladı. Kırıkkale Karakeçili ilçesinde Kaymakam vekilliği görevinde bulundu. İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığında Mülkiye teftiş stajını tamamlamasının ardından, Nevşehir ili, Acıgöl ilçesi ve Denizli ili, Çameli ilçelerinde Kaymakam vekili olarak görev yaptı. Yurtdışı stajı kapsamında İngiltere'de University of Liverpool'da 8 ay süre ile yabancı dil eğitimi aldı. İçişleri Bakanlığınca düzenlenen Kaymakamlık kursunu Başarı ile Tamamlayarak, Uşak ili, Ulubey İlçesi Kaymakamlığına atandı. Ulubey Kaymakamlığı Görevi ile Birlikte Aynı Zamanda, Uşak Valiliği İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Görevini de yerine getirdi. 13.07.2020 Tarihli Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Şavşat Kaymakamlığı Görevine atanmış olup, Evli olan Kaymakam Özaydın, bir çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı