GENÇLİK MECLİSİ’NDEN AZERBAYCAN’A DESTEK

Yusufeli Belediyesi Gençlik Meclisi, Ermenistan’ın işgali altında olan Dağlık Karabağ’ın işgaline son vermek için Azerbaycan’a destek amacıyla Yusufeli ilçe merkezinin belirli noktalarına Türk ve Azerbaycan bayrakları astı.

TRABZON-ARTVİN 15.10.2020 11:47:48 42 0
GENÇLİK MECLİSİ’NDEN AZERBAYCAN’A DESTEK

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli Belediyesi Gençlik Meclisi, Ermenistan’ın işgali altında olan Dağlık Karabağ’ın işgaline son vermek için Azerbaycan’a destek amacıyla Yusufeli ilçe merkezinin belirli noktalarına Türk ve Azerbaycan bayrakları astı.

Yusufeli Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri Ermenistan’ın Azerbaycan’a saldırısı karşısında kendi öz topraklarını özgürleştirmek için Karabağ’da işgalci Ermenistan’a karşı harekete geçen Azerbaycan ordusuna destek olmak için ilçe merkezi İnönü caddesinde bulunan alanlara Türkiye ve Azerbaycan Bayraklarını astı.

Yusufeli Belediyesi Gençlik Meclisi Başkan V. Abdurrahman Tosun, ’Yusufeli Belediyesi Gençlik Meclisi olarak Ermenistan’ın hukuksuz saldırılarına karşı Azerbaycan’a destek amacıyla ilçemizde iki farklı noktaya Türkiye ve Azerbaycan bayraklarımızı astık. Azerbaycanlı kardeşlerimizin işgal edilmiş topraklarını geri almak amacıyla Ermenistan’a karşı sürdürdüğü operasyonları bizlerde destekliyoruz. Biz tek Millet iki Devlet olarak kardeşlerimizin haklı davasında onlarla beraberiz. ’dedi.

Belediye Gençlik Meclisi’nin Azerbaycan’a desteğinden çok mutlu olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, “Türk Milleti olarak her zaman Azerbaycan’ın yanındayız. Ermenistan’ın işgal altında tuttuğu “Dağlık Karabağ Azerbaycan’dır”, öyle de kalacaktır. Azerbaycan ordusuna inancımız tamdır. Kardeşlerimizin haklı davasında dualarımızla sonuna kadar yanlarında olacağız. Gençlik Meclisimizin kardeş ülke Azerbaycan’a desteği bizleri çok mutlu etti.” dedi.

Tarihe bir leke olarak düşen Boraltan Köprüsü faciasından sonra, bir millet iki devlet olan Türkiye ve Azerbaycan halkı Azerbaycanlı kardeşlerinin “Ya Karabağ ya ölüm” seslenişlerine kayıtsız kalmıyor.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI