GAZİLER DERNEĞİNDEN ANLAMLI BİR ETKİNLİK

GAZİLER DERNEĞİNDEN ANLAMLI BİR ETKİNLİK

TRABZON-ARTVİN 11.07.2019 10:38:56 31 0
GAZİLER DERNEĞİNDEN ANLAMLI BİR ETKİNLİK

Hayati Akbaş

HOPA- Genç Araştırmacı, Yazar Şeymanur Özküney’ in yayınlanan '19 Eylül' isimli ikinci kitabı için Hopa’da Muharip Gaziler Derneği tarafından imza günü etkinliği düzenlendi.

Genç araştırmacı, yazar Şeymanur Özküney'in ilk kitabı Şehitlerin Şahitliği' nde 15 Temmuz gecesini anlattığı ve yazdığı ikinci kitabı olan “19 Eylül” de ise Artvinli kahraman gazilerin yaşadığı olayları ve o günleri birinci ağızdan kaleme alan yazar için organize edilen imza gününde okurları ve kitapseverlerle buluştu.

Özküney, gazilerin yaşadıklarını dinlemenin bu vatanın bir evladı olarak kendisine gurur verdiğini dile getirerek, 'Bu vatanın kıymetini bir kez daha anladım. Bu gurur ve mutluluğu herkesle paylaşmak istedim. Bu kitabımla gelecek nesillere bir yol göstermeye çalıştım. Umut ediyorum ki kötüyü güzelleştiren ve güzeli mükemmelleştiren bu insanların kahramanlık hikâyelerini herkes okur ve beğenir.' diye konuştu.

İmza günü etkinliğine Hopa Muharip Gaziler Derneği üyesi Gaziler yoğun ilgi gösterirken vatandaşlarda imzalı kitabı almaları dikkatlerden kaçmadı. Etkinliğe Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek ve Yönetim kurulu üyesi Hakan Arslan’da katıldı

İmza gününe katılan Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek de genç yazara anlamlı kitabından dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Akyürek, 'Kitabı incelediğimde 58 gazimizin yaşanmışlıklarının birinci ağızdan anlatıldığı gördüm. Bu vatanda bugün huzurlu ve güven içinde yaşıyorsak şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde. Onlara çok şey borçluyuz.' dedi.

Hopa Gaziler Derneği Başkanı Şükrü Akbıyık’ta anlamlı çalışması için Teşekkür ederek “Genç Araştırmacı, Yazar Şeymanur Özküney kardeşimizin bu özenle ve titizlikle hazırladığı kitabını Dernek üyemiz Gazilerimize de duygusal bir etki yaratmıştır. Bu memleketin hangi badireleri atlatarak bugünlere gelmesinde bu kitapta tarihe bir ışık tutmuştur. Etkinliğimize katılan TSO Başkanımız Sayın Osman Akyürek’e, derneğimiz üyesi Gazilerimize ve Şehit yakınlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlikte Yazar Şeymanur Özküney’e Dernek Başkanı Şükrü Akbıyık tarafından Teşekkür plaketi verildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI