GAZETECİLER CEMİYETİ’Nİ KABUL ETTİ

GAZETECİLER CEMİYETİ’Nİ KABUL ETTİ

TRABZON-ARTVİN 25.07.2018 15:23:08 18 0
GAZETECİLER CEMİYETİ’Nİ KABUL ETTİ

Artvin Valisi Ömer Doğanay, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısıyla Artvin Gazeteciler Cemiyeti’ni kabul ederek, basın çalışanlarının gününü kutladı.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Valisi Ömer Doğanay, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısıyla Artvin Gazeteciler Cemiyeti’ni kabul ederek, basın çalışanlarının gününü kutladı.

Artvin'de basının ilin tanıtımı noktasında güzel işler yaptığını belirten ve basın mensuplarının '24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı' kutlayan Doğanay, Türk basınının tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirdiğini belirtti.

Vali Doğanay, gazetecilerle sıcak ve samimi bir ortamda sohbet ederek, kentin sorunlarını, basın çalışanlarının sektörde karşılaştıkları sorunları ve taleplerini dinledi.

Kendilerini anlamlı bir günde kabul ederek bayramlarını kutlayan Vali Doğanay’a teşekkür eden Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan ise ilde yayın yapan yerel ve yaygın basının yazılı ve görsel çalışmalarını ve basın mensuplarının meslekte yaşadıkları sorunları dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Başkan Alkan, Vali Doğanay’a fotoğrafının da bulunduğu Artvin plaketi hediye etti.

Ziyarette, Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Tolga Gül, Orhan Sevinç ile Temel Okur hazır bulundu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI