ENGELLİLER DERNEĞİNDEN VALİ DORUK’A ZİYARET

Artvin Engelliler Derneği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Vali Yılmaz Doruk’u makamında ziyaret etti

TRABZON-ARTVİN 5.12.2020 11:58:18 20 0
ENGELLİLER DERNEĞİNDEN VALİ DORUK’A ZİYARET

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Engelliler Derneği Başkanı Hatice Nur Ersöz, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şentürk Ağırbaş, Çoruh Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Uğur Yıldırım ve aynı okulda görev yapan El Sanatları Öğretmeni Cihannur Kinali 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Vali Yılmaz Doruk’u makamında ziyaret etti. Ziyarette engellerin aşılması ve engelli vatandaşların talepleri dile getirildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Doruk, “Fiziki engellerin değil, kalplerdeki engellerin sorun teşkil ettiği bilincini topluma yaymak; bu konudaki sorunların daha hızlı çözülmesine katkı sağlayacaktır.

Son 18 yılda, ülkemizde engelli bireylerin hayata katılımına yönelik önemli adımlar atılmıştır. Engelli vatandaşlarımızın hiçbir zorlukla karşılaşmadan gündelik hayata dâhil olabilmelerine yönelik çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir. Engelli vatandaşlarımızın, sunulan bu imkânlardan faydalanarak önemli başarılara imza atması bizim için mutluluk kaynağıdır.

Engellilik konusunda daha sorumlu, bilinci ve duyarlı olmamız gerektiği düşüncesiyle; ülkemizdeki ve dünyadaki tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı