ENCÜMEN TOPLANTISI ARTVİN’DE YAPILDI

Çoruh Havzası Kalkınma Birliği Başkanlığı (ÇOKAB) 2021 Ağustos ayı encümen toplantısını Artvin Belediyesinin ev sahipliğinde, Kafkasör’de yapıldı

TRABZON-ARTVİN 29.08.2021 10:06:44 45 0
ENCÜMEN TOPLANTISI ARTVİN’DE YAPILDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Çoruh Havzası Kalkınma Birliği Başkanlığı (ÇOKAB) 2021 Ağustos ayı encümen toplantısını Artvin Belediyesinin ev sahipliğinde ÇOKAB Başkanı Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı başkanlığında Artvin Belediyesi Kafkasör Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi.

Toplantıda; 2019 - 2020 - 2021 Yılları gelir-gider, bütçe ve yapılacak olan yatırımların yanı sıra Katı atık ( çöp ) ayrıştırma tesisleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Katı atık tesislerinin biran önce hayata geçirilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum' a durumun anlatılması Ankara ' ya gidilmesi ve 2021 Eylül ayında yapılacak ÇOKAB Olağanüstü Genel Kurulunun Artvin' de Artvin Belediyesinin ev sahipliğinde yapılması kararları alındı.

Toplantıya İlimizden ÇOKAB encümeni olan Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldrım Demir ve Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan katıldı.

HOPA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİLER

Çoruh Havzası Kalkınma Birliği (ÇOKAB) ve Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı ve ekibi Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi ‘yi makamında ziyaret ettiler .Çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunulması ardından Başkan Ekmek., Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı ve beraberindeki ÇOKAB Encümen üyelerine teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI