EN ÇOK SAYFA KİTAP OKUYANLARI ÖDÜLLENDİRDİ

EN ÇOK SAYFA KİTAP OKUYANLARI ÖDÜLLENDİRDİ

TRABZON-ARTVİN 12.12.2019 11:05:02 45 0
EN ÇOK SAYFA KİTAP OKUYANLARI ÖDÜLLENDİRDİ

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Gençlik Merkezi Kitap Kafe faaliyetleri kapsamında kitap okuma saatlerinde Kasım ayı en çok sayfa kitap okuyan gençleri ödüllendirdi.

Hopa Gençlik Merkezi tarafından kitap okumayı özendirme ve teşvik etme çalışmaları kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda Kitap Kafe faaliyetleri alanı içerisinde yer alan kitap okuma saatlerinde en çok sayfa kitap okuyan gençlerin ödüllendirilmesine de devam ediliyor. Hopa Gençlik Merkezi tarafından Kitap Kafe faaliyetleri kapsamında en çok sayfa kitap okuyan gençlere hediye takdim programına Hopa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Zafer Yazıcı katıldı. Yazıcı ödül takdimi öncesinde yaptığı kısa konuşmada kitap okumanın önemine değinirken, öğrencilerin kitap okumalarını teşvik ve özendirme maksatlı olarak bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini söyledi. Konuşmanın ardından

Kitap Kafe faaliyetlerimiz kapsamında kitap okuma saatlerinde Kasım ayında en çok sayfa kitap okuyan gençlerimize Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Zafer Yazıcı ödüllerini takdim etti. Dereceye giren gençlerimiz adına pasta kesildi. Kitap okumada büyükler kategorisinde dereceye girenler; 1.Aysima Meydan 512 sayfa, 2.Bora Çullu 434 sayfa, 3.Muhammed Eksilmez 280 sayfa, Minikler kategorisinde dereceye girenler; 1.Derya Meydan 559 sayfa, 2.Aysima Ayaydın 512 sayfa, 3.Beyza Küçük 470 sayfa olarak belirlendi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI