DÜNYA HASAR DANIŞMANLIK HİZMETE GİRDİ

DÜNYA HASAR DANIŞMANLIK HİZMETE GİRDİ

TRABZON-ARTVİN 25.10.2018 09:06:49 29 0
DÜNYA HASAR DANIŞMANLIK HİZMETE GİRDİ

Trafik Kazasında Yaşadığınız Mağduriyetlerin Çözümü Artık Yanı başınızda

Hayati Akbaş

ARTVİN-Trafik kazaları başta olmak üzere başınıza gelen olumsuz olaylar karşısında ne yapacağınızı bilmiyorsanız tüm sorunlarınızda size danışmanlık yapacak artık bir danışmanınız var. Türkiye genelinde önemli işlere imza atan Dünya Hasar Danışmanlık Şirketi’nin Artvin Temsilciliği Artvin Merkez’de Çarşı Mahallesi Aksakaloğlu İşhanı Kat:2 No: 20 Adresinde hizmete girdi.

Ülkemizde ve ilimizde her yıl çokça trafik kazaları yaşanmaktadır. Yaşanan bu kazalar sonrasında insanlar ölebiliyor veya sakat kalabiliyor. Trafik kazası yapan insanların hemen hemen hepsinin de Zorunlu Trafik Sigortası yaptırdığı da bilinen bir gerçektir fakat birçoğumuz meydana gelen trafik kazasından sonra yaşadığımız mağduriyet sonrasındaki haklarımızı bilmiyoruz. İşte tam bu noktada sizin de rahatlıkla başvurabileceğiniz, danışabileceğiniz ve hatta danışmanlık hizmeti alabileceğiniz bir adrese Artvin’de sahip olacaksınız. Dünya Hasar Danışmanlık Şirketi’nin Artvin Temsilciliği hizmete girerken Artvin Temsilcisi Dilek Demirel, şirketlerinin faaliyetlerine ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Dilek Demirel açıklamalarında; “Geçtiğimiz yıl ilimiz Artvin’de yaşanan yüzlerce trafik kazasında 40’ı aşkın hemşerimiz vefat ederken, yüzlerce hemşerimizde bu kazalarda yaralandılar. Ve maalesef ki yaşanan bu kazalar sonrasında birçok insan Zorunlu Trafik Sigortası yaptırmış olmasına karşın yaşadıkları mağduriyetler karşısında haklarını bilmedikleri için ya tazminatlarını alamadılar ya da hak ettikleri ve imzaladıkları poliçelerde ki belirlenen tazminat miktarlarını alamadılar. İşte başta trafik kazaları olmak üzere tüm kaza durumlarında vatandaşlarımıza yardımcı olmak için biz devreye giriyoruz” şeklinde konuştu.

Zorunlu Trafik Sigortanız Var İse Geriye Doğru 12 Yıla Kadar Tazminat Elde Edebilirsiniz

Trafik kazasında hayatını kaybetmiş bir yakınınız var ise trafik kazası geçirdiği aracın Zorunlu Trafik Sigortası bulunuyor ise geriye doğru 12 yıl birinci derece yakınları sigorta firmasından tazminat alma hakkının bulunduğunu biliyor muydunuz? Üstelikte tek kuruş ödemeden 3’aydan 6’aya kadar bir sürede bu tazminatınızı alabiliyorsunuz. Dünya Hasar Danışmanlık Şirketi’nin Artvin Temsilcisi Dilek Demirel yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgileri aktarırken, “Trafik sigortası olan, ehliyetli ve alkollü olmayan bir sürücünün aracı ile seyrederken ister tek taraflı isterse de çift taraflı bir kaza sonrasında birinci derece yakınınızı kaybettiyseniz bizim firmamıza müracaat ederek bu haklarınızı sigorta poliçesi yaptırdığınız şirketten talep edebiliyorsunuz. Yine benzer koşullar olmak kaydıyla 2015-2005 yılları arasında birinci derece yakınınız araç sürücüsü ise yine sigorta poliçesini yaptırdığınız firmadan tazminat talep edebiliyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken tek şey ise vatandaşlarımızın bize başvurmaları. Onların adına tüm işlemleri bizler takip ediyoruz ve onların mağduriyetlerini çözüyoruz. Vefat eden yakınınızın yaş durumuna göre ciddi miktarlarda tazminatlar çıkabilirken, sigorta poliçelerinde yazılı bir çok haklardan da yararlanılabiliyor. Bütün bunlar için yapmanız gereken tek şey ise bize müracaat etmek ve vekalet vermek. İşte bizde bir çok büyük ilde hizmetlerde bulunan ve bu alanda kendilerini çok iyi bir şekilde geliştirerek önemli başarılara imza atmış ve binlerce dosyayı sonuçlandırarak çeşitli kazalarda mağduriyet yaşayan insanların mağduriyetlerini çözmüş olan Dünya Hasar Danışmanlık Şirketi’nin Artvin temsilciliğini Artvin halkının hizmetine sunduk. Bu konuda değerli hemşerilerimiz bizlere danışabilir ve izlemeleri gereken yol haritasına ilişkin bizden bilgi alabilirler” diye konuştu.

Yaralanmalı Kazalarda Geriye Doğru 8 Yıl Talepte Bulunabiliyorsunuz

Trafik kazalarından dolayı mağduriyet yaşanma durumlarında vatandaşların haklarına ilişkin bilgilendirmede bulunan Dilek Demirel; “Zorunlu Trafik Sigortası poliçelerinde sadece vefat durumlarında tazminat hakları ortaya çıkmıyor. Geriye dönük olarak 8 yıla kadar yolcu koltuğunda oturduğunuz bir araç kaza yapmış ve önemli şekilde yaralanma yaşamış iseniz veya kaza sonrasında psikolojik bir rahatsızlık geçirip bu geçirdiğiniz rahatsızlıklar karşısında tedavi görmüş iseniz de bunlar içinde sigorta poliçesi yaptırdığınız firmadan tazminat talep etme hakkınız bulunuyor. Bunun içinde yapmanız gereken yine güvenilir bizimle yol haritanızı belirlemektir. Zorunlu Trafik Sigortası olan bir araç ile kaza geçirerek vefat etmiş birinci derece yakınınız var ise veya bizzat kendiniz bir kaza geçirerek yaralandı iseniz özetle şu haklara sahip olabiliyorsunuz:

*Trafik Kazası Sonucu Mağdur Mu Oldunuz ? Üstelik 20 günle 4 ay gibi kısa sürede masraf ödemeden tazminatınızı çıkartabiliyorsunuz.

*Kaza Sonrası Sakat Kalmanız Gerekmiyor. Sonuçta Mağduriyetiniz Var.

*Karşı taraftan şikayetçi olup olmamanız vs dosyanın kapanması hiç önemli değil.

*Kaza Sonrası Aldığınız Tazminatları Hesaplayarak Eksik Tazminatı talep edip alabiliyorsunuz.

*Trafik kazası sonucu son 8 seneye kadar olan yaralanma ve vefatlarda (vefatlar 15 seneye geriye kadar dönülebiliyor 2005 sonrası için)

Üstelik biz güvenilir bir sigorta danışmanlık firmasıyız ve hesabınıza Para Yatmadığı Sürece Hiçbir şekilde para talebin de bulunmuyoruz. Ayrıca ne kadar tazminat alabileceğinizi önceden hesaplayarak poliçenize göre size bilgide verebiliyor ve bir sürpriz ile karşılaşmıyorsunuz. Ve daha da önemlisi Hiç Bir Şekilde Ön Ödeme Harç, Dosya Masraf Parası Almıyoruz.

Sizde bu koşullara sahip iseniz hemen bize müracaat edebilir ve tazminat talebinde bulunmak için görüşebilirsiniz. Unutmayın sonuçta siz bir mağdursunuz ve poliçenize göre tazminat talep etmek sizin en doğal hakkınız. Firmamız Çarşı Mahallesi, Aksakaloğlu İşhanı (Eski Belediye Binası, Şuan ki Artvin Ticaret Odası’nın bulunduğu bina) Kat: 2 No: 20 adresindeyiz.” diye konuştu.

Demirel: Firmamızı daha yakından tanıtmak istiyoruz

Firmalarının hizmet alanlarına ilişkinde açıklamalarda bulunan Dilek Demirel; “GÜVENİLİR KURULUŞ, TAM DESTEK

2011 yılından beri sektörde öncü firma olarak hizmet veren, sizlerden aldığı memnuniyet ve destekle gün geçtikçe uzman kadrosunu büyüterek tüm Türkiye’ye yayılan, artık büyük bir aile olan “ DÜNYA HASAR MERKEZİ VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. “ olarak, yurt içine yayılmış temsilci ağı ile halkımıza hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz.

AMACIMIZ: Sigorta – Hukuk birimi olarak son 12 yılda meydana gelen trafik kazalarında gerçekleşen ölüm ve sakatlanmalara bağlı tazminatlarınızı 45 gün gibi kısa bir sürede kusurlu aracın sigorta poliçesindeki teminatından alınmasını sağlamak.

DEĞERLERİMİZ: Acılı ve yaralı olan trafik kazası mağdurlarını incitmeden güler yüzlü ve çok hızlı hizmet vermek ve bu hizmeti verirken de talebimiz sonuçlanana kadar hiçbir ücret almamak.

HEDEFİMİZ: Trafik kazası mağdurlarına hızlı bir şekilde ulaşarak yardım elimizi hemen uzatmak ve onların yüzündeki ümitsizliği ve kaygıyı silerek yanlarında olduğumuzu hissettirmek.

Bizimle ilgili daha detaylı bilgi almak isteyen hemşerilerimiz şahsen bize müracaat edebilecekleri gibi http://www.dunyahasarkaza.com/ adresinden de bilgi alabilirler. Unutulmasın ki vatandaşlarımızın sigortalı olarak yaşadıkları her mağduriyette yanlarındayız” ifadeleri ile açıklamalarını tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI