DÖRDÜNCÜ KEZ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Off- road oyunları 29 Nisan Pazar günü ilçe merkezine bağlı Demirçubuk Mahallesinde yapıldı.

TRABZON-ARTVİN 1.05.2018 14:21:31 14 0
DÖRDÜNCÜ KEZ EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Derekapı Güreş Etkinlikleri kapsamında Yusufeli Belediyesi tarafından organize edilen Off- road oyunları ilçe merkezine bağlı Demirçubuk Mahallesinde yapıldı.

S1, S2,S3, S4 ve Bayanlar olmak üzere beş kategoride gerçekleştirilen yarışlara; Artvin, Borçka, Trabzon, Rize, Kars, Iğdır, Şavşat, Arhavi, Doğu Beyazıt, Erzurum, İzmit olmak üzere 11 ilden ve Gürcistan’dan katılan Off Road tutkunu 102 yarışçı kıyasıya mücadele etti. S1’de 15, S2’de 14, S3’te 5, S4’te 7 olmak üzere 51 aracın yarıştığı yarışlarda;

S1 Kategorisinde; Griyo Mshvenievadze ve Shata Machoroshvili birinci, Yunus Gedik- Sinan Özkazanç Artos ikinci, Doğukan Pekal ve Erkin Erdağ Artvin üçüncü oldu.

S2 Kategorisinde; Ruslan Dıasamidze ve Data Khabadze birinci, Volkan Beyaz ve Emre Kurt ikinci, Tayyar Baklaç ve Recep Kabay üçüncü oldu.

S3 Kategorisinde; Zafer Sinir ve Hakan Duman birinci, Kerim Aydın ve Suat Şerifoğlu ikinci, Nurcan Şatır ve Ayça Coşkun Kaptan üçüncü oldu.

S4 Kategorisinde; İlker Oral ve Eyüp İhtiyar birinci, Zuiddasaliska ve Niko Cuchuç ikinci, Genadi Kakabadze ve Tamaz Asanidze üçüncü oldu.

Bayanlar Kategorisinde; Nurcan Barçın Satır ve Ayça Coşkun birinci, Belgin Yılmaz ve Cüneyt Yılmaz ikinci, Ahmet Onur Satır ve Fatma Satır üçüncü oldu.

Demirçubuk Mahallesinde yapılan Off-Road Yarışları’nda En Çılgın Bayan Pilot Ödülü’nü Nurcan Barçın Şatır, En Çılgın Bayan CoPilot Ödülü’nü Hümeyra Gürsoy, Topuklu Ayakkabı Kupa Ödülü’nü Belgin Yılmaz, En Çılgın Pilot Ödülü’nü Mevlüt Alpaslan, 500 Nerden Gelmiş Ödülü’nü Fatma Şatır aldı.

Yarışma sonucunda 4 kategorinin birincilerine 2500 bin TL, ikincilerine 1500 bin TL ve üçüncülüğü alanlara bin TL para ödülü verildi. Derekapı Güreş etkinlikleri 10 Mayıs Çarşamba günü yapılacak olan Liseler Arası Drama Skeç yarışmasıyla devam edecek.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI